Užite si parádnu zimnú dovolenku s celou rodinou v talianskom stredisku Bormio. V cene máte autobusovú dopravu, chutnú polpenziu, skipas na tri dni pre oblasť Bormio, Santa Caterina a San Colombano, vstup do posilňovne aj služby oblastného delegáta.

Lyžiarske stredisko Bormio

Užite si udržiavané zjazdovky s dĺžkou 51 kilometrov. Keď sa k tomu priráta 35 kilometrov Santa Caterina a 30 kilometrov San Colombano, je to viac ako 100 kilometrov parádnych zjazdoviek. Milovníci bežiek budú nadšení z 39 kilometrov bežkárskych tratí. K tomu 14 lyžiarskych vlekov a množstvo lyžiarskych škôl. V Bormiu sa každý rok konajú preteky Svetového pohára v alpskom lyžovaní.

Bormio Terme

Kúpele Bormio Terme ležia v centre mesta Bormio a sú rozdelené na vnútornú a vonkajšiu časť. Najväčšou atrakciou je bazén Quattro Stagioni (v preklade Štyri obdobia), ktorý je čiastočne vnútri, čiastočne vonku, takže v zime si z neho užijete výhľad na zasnežené vrcholky hôr. Bazén má celoročne 33 °C. Nechýba ani plavecký bazén, pre deti zasa bazénik a pre každého potom tobogan (60 metrov). Zavítajte aj do saunového sveta (vstup od 16 rokov). Vstupné sa pohybuje od 16 do 26 € podľa sezóny.

Hotel Villaggio Girasole *** (CK České Kormidlo)

Hotel Villaggio Girasole *** (CK České Kormidlo)

Bormio 2000 , Bormio
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
České kormidlo IČ: 26785871


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 9:30
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná