Navštívte najslávnejšie talianske jazero Lago di Garda a užívajte si kúpanie v azúrovej vode. Tešiť sa môžete na polpenziu a bazén v hoteli Marco Polo*** len 600 metrov od jazera. Deti do 5 rokov zdarma.
Navštívte najslávnejšie talianske jazero Lago di Garda a užívajte si kúpanie v azúrovej vode. Tešiť sa môžete na polpenziu a bazén v hoteli Marco Polo*** len 600 metrov od jazera. Deti do 5 rokov zdarma.

Hotel Marco Polo*** s vynikajúcou polohou len 600 metrov od Lago di Garda

Talianske jazero Lago di Garda patrí medzi najväčšie skvosty tejto krajiny. Vydajte sa preto na svoju dovolenku práve sem a nechajte sa každý deň unášať krištáľovo čistou vodou a tou pravou letnou pohodou. Vďaka ubytovaniu v hoteli Marco Polo***, ktorý leží asi 600 m od jazera, si vašu dovolenku perfektne užijete.

Hotel ponúka ubytovanie v dvoch typoch izieb:

  • Dvojlôžková izba Standard (max. 2 dospelí + 1 dieťa): sprcha / WC, fén, telefón, SAT-TV, kúrenie, trezor, balkón alebo terasa.
  • Rodinná izba (max. 2 dospelí + 2 deti): podobné vybavenie ako dvojlôžkové izby, disponujú naviac dvomi prístelkami.

V hoteli ďalej nájdete bar, reštauráciu s grilom, výťah (v hlavnej budove), veľkú záhradu, bazén pre dospelých aj deti, detský kútik. K dispozícii je tiež parádna slnečná terasa.

Samotný hotel nájdete asi 1,5 km od centra mestečka Garda. Nachádza sa v pokojnej, panoramatickej lokalite v rozľahlom parku s výhľadom na záliv San Vigilio. Najbližšia pláž je od hotela vzdialená cca 1,5 km.

Výlety do okolia - Verona alebo zábavné parky

Mestečko Garda je skvelým miestom pre dovolenku, nájdete tu romantické námestia, úzke uličky s obchodíkmi, reštaurácie alebo talianske kaviarne. Samozrejmosťou je tiež prístav.

Na prechádzku sa môžete vydať napríklad na sever mesta, kde leží záliv Punta San Vigilio a la Baia delle Sirene, kde nájdete krásne čisté pláže a priam azúrovú vodu.

Promenáda vedúca na juh vás zavedie do mestečka Bardolino (3 km), ktoré je známe svojím červeným vínom. Cestou sa môžete osviežiť v rade barov či si len tak posedieť na lavičke a kochať sa jedinečným pohľadom na jazero.

Na výlety sa môžete vydať aj mimo Gardu. Za návštevu rozhodne stoja:

  • Gardaland (zábavný park, Peschiera) - zažite skvelú atmosféru jedného z najväčších zábavných parkov v celej Európe - navštívte napríklad Čarovný dom alebo sa zaveste hlavou dolu a spoznajte svet z inej perspektívy.
  • Canevaworld - to je kombinácia atrakcií, filmových show a kaskadérskych prehliadok.
  • Arena di Verona - milovníci kultúry zajasajú, ponúka sa im totiž jedinečný pohľad na operu priamo pod holým nebom. Samotné mestečko Verona potom skrýva množstvo pamiatok a malebných krivoľakých uličiek, ktoré potešia každého turistu.
  • Monte Baldo - kochajte sa pohľadom na najväčšie talianske jazero z parádnej výšky tejto hory a vyjdite rotačnou kabínou lanovky takmer do nebies.
  • Múzeum vína či múzeum výroby olivového oleja.
Hotel Marco Polo (CK Nic nez pryc)

Hotel Marco Polo (CK Nic nez pryc)

Via dei Cipressi , Località Corno, Garda
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IT028437902


+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná