Zažite skvelú dovolenku v srdci Vysokých Tatier, v Miramonti Resort. V cene polpenzia, sauna, fľaša vína a doprava električkou aj skibusom. Len pár km od rezortu leží ski strediská Starý Smokovec a Tatranská Lomnica.
Zažite skvelú dovolenku v srdci Vysokých Tatier, v Miramonti Resort. V cene polpenzia, sauna, fľaša vína a doprava električkou aj skibusom. Len pár km od rezortu leží ski strediská Starý Smokovec a Tatranská Lomnica.

Ubytovanie v centre Vysokých Tatier s električkou zadarmo

Miramonti Resort sa nachádza v príjemnom prostredí Horného Smokovca. Má skvelú lokalitu, len 100 m od areálu sa nachádza električka, ktorú môžu hostia zadarmo využívať k výletom (prepája Štrbské pleso, Starý Smokovec a Tatranskú Lomnicu), električka ich tiež vždy dopraví až do areálu rezortu. Len 50 m od resortu má zastávku skibus, ktorý vás zavezie do ski stredísk, tie sú v okolí hneď 3.

Vďaka rodinnej atmosfére je pobyt vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi. Izby sú priestranné, pekné zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie, TV, chladničku a rýchlovarnú kanvicu. K dispozícii je reštaurácia, sauna, stolný futbal.

Pobyt v Miramonti Resort je výborne hodnotený zákazníkmi Zľavokingu, z vašej zimnej dovolenky tak určite budete nadšení aj vy.

Lyžovanie v 3 strediskách

Kde si užijete zdolávanie tatranských zasnežených vrcholkov? Vyberať môžete hneď z troch ski stredísk:

  • Tatranská Lomnica - leží cca 5 km od resortu a zadarmo sa sem dostanete skibusom. Nájdete tu 11 zjazdoviek rôznych obtiažností. Nechýba ani rozšírená zjazdovka zo Skalnatého plesa, ktorá je najvyššie položená a najstrmšia v Lomnickom sedle.
  • Štrbské pleso - asi 17 km od resortu, k dispozícii je 7 km ľahkých až stredne ťažkých zjazdoviek, súčasťou je tiež 17 km bežeckých tratí.
  • Starý Smokovec - 2 km od resortu , Jakubkova lúka je ideálna pre začiatočníkov, môžete si tiež užiť sánkovanie na Hrebienku a to napríklad aj v noci.

Na recepcii resortu si môžete kúpiť skipasy za výhodnú cenu:

  • 3 dni dospelý 91 €/ junior, senior 72 €/ dieťa 62 €
  • 4 dni dospelý 119 €/ junior, senior 94 €/ dieťa 82 €
  • 5 dní dospelý 145 €/ junior, senior 115 €/ dieťa 100 €
  • 6 dní dospelý 169 €/ junior, senior 134 €/ dieťa 117 €

Kúpanie v termáloch

A kam po lyžovaní?

Ak chcete zažiť skutočnú dávku relaxácie, zamierte do termálnych kúpeľov a aquaparku Aquacity Poprad . Unikátny dvojpodlažný wellness centrum uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vďaka termálnym prameňom sú vonkajšie bazény aj v zime príjemne vyhriatej.

Kopec zábavy a bezhraničnú dávku relaxácie si užijete na mnohých atrakciách: vonkajšie i vnútorné termálne bazény pre relaxáciu i plávanie, vitálny svet so 7 saunami, inhalácie, sanárium, tepidárium, vírivky, apod. Relaxačnej zóny a mnoho ďalšieho ..

Neďaleko leží Thermalpark Vrbov , ktorý je celoročne otvorený a ponúka relax v desiatich bazénoch s teplou termálnou vodou a nespočetné množstvo vodných atrakcií.

Miramonti Resort ***

Miramonti Resort ***

Horný Smokovec 8 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PEPA TATRY s.r.o. IČ: 46963324


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Aquapark
12 km
Zjazdovka
2 km