Skutočne nádherná dovolenka na vás čaká vo Vysokých Tatrách, vo Vile Lavína. Ubytujete sa v prekrásnej vile, ktorá je Národnou kultúrnou pamiatkou, a očarí vás dokonale zladená a udržiavaná izba v dobovom štýle. Pochutnáte si na raňajkách vo forme bufetu a užijete si relax v saune alebo vo vírivke s výhľadom na vrcholky hôr. Nový Smokovec je navyše perfektným východiskovým cieľom pre výlety - pokorte napríklad najvyšší vrchol Slovenska, Gerlachovský štít.

O ubytovaní

Vila Lavína sa nachádza v obci Nový Smokovec vo Vysokých Tatrách. Samotná budova je národnou kultúrnou pamiatkou a bola postavená v roku 1902. Po citlivej rekonštrukcii sa stala ideálnym miestom na strávenie dovolenky v obklopení Tatier. Medzi obľúbené výletné ciele v okolí patrí aj vrchol Hrebienok (3,4 km), na ktorý môžete vystúpiť pešo alebo sa vyviezť lanovkou. Z Hrebienka pokračujte ďalej do Veľkej a Malej Studenej doliny (6,6 km) alebo na Slavkovský štít (8,3 km).

Vystúpiť môžete aj na ďalšie majestátne tatranské štíty, ako sú Lomnický štít (8,2 km), Ľadový štít (10,6 km) alebo Gerlachovský štít (7,7 km) - najvyšší vrch Slovenska. Za videnie stoja aj nádherné ľadovcové plesá, napríklad Štrbské pleso (14,6 km), Popradské pleso (16,8 km) alebo Malé a Veľké Žabie pleso Mengusovské (2 km). O zábavu sa postará Galéria optických ilúzií Tricklandia (1,5 km) alebo Aquacity Poprad aquapark (13,9 km).

Ak ste milovníkmi zimných športov, určite vás poteší, že nenáročný lyžiarsky svah s 2 vlekmi, Jakubkova lúka, je vzdialený len 450 m od ubytovania. Na vrchol Hrebienka s jednou modrou zjazdovkou vás aj počas zimy vyvezie pozemná lanovka, ktorej nástupná stanica sa nachádza 1,2 m od vily. Skvelé podmienky pre športovcov všetkých úrovní ponúka lyžiarsky areál v Tatranskej Lomnici (7,1 km). Pre bežkárov sú k dispozícii aj stovky kilometrov upravených bielych tratí.

Kde budete spať?

Exteriér a interiér vily možno jednoducho označiť za nádherný a to isté platí aj pre izby. Nábytok a zariadenie sú v historickom štýle, ale zároveň je všetko nové, čisté a dokonale zladené. Každá izba má súkromnú kúpeľňu s WC, malý kuchynský kút s rýchlovarnou kanvicou a chladničkou, TV a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba Deluxe zahŕňa spaciu zónu s manželskou posteľou, posedenie s pohovkou a kreslami, kuchynský kútik, jedálenský stôl a kúpeľňu.
  • Apartmán 2+2 sa skladá z 2 samostatných miestností, nájdete tu 2 pevné lôžka a 2 prístelky, obývací priestor s pohovkou, jedálenský stôl, kuchynský kút a kúpeľňu.
  • 2x Apartmán 2+2 sa skladá z 2 samostatných miestností, nájdete tu 2 pevné lôžka a 2 prístelky formou poschodovej postele, jedálenský stôl, kuchynský kút a kúpeľňu
  • Apartmán 2+3 zahŕňa manželskú posteľ a 3 spojené jednolôžka v oddelených miestnostiach. Nechýba kuchynský kútik, kúpeľňa a jedálenský stôl.
  • Apartmán 2+4 ponúkne manželskú posteľ a 2 jednolôžka s prístelkou vo forme zásuvky. Opäť sa skladá z 2 miestností a nájdete v ňom aj kuchynský kútik, obývaciu zónu s pohovkou a jedálenský stôl aj kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

Vila nemá tradičnú reštauráciu, ale podáva bohaté raňajky formou bufetu so sladkými a slanými jedlami. V okolí sa nachádza niekoľko dobrých miest na obed a večeru.

Kde budete relaxovať?

O dokonalý relax sa postará malé wellness centrum s fínskou saunou, infračervenou saunou a relaxačnou miestnosťou. Jedinečným zážitkom bude aj relaxácia vo vonkajšej vírivke s nádherným výhľadom na panorámu Tatier.

Vila Lavína

Vila Lavína

Nový Smokovec 19003 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tatry Real Estate s.r.o. IČ: 36865907


+421 911 363 435

info@vilalavina.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Zastávka
60 m
Aquapark
14 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Starý Smokovec
Starý Smokovec
TrickLandia
TrickLandia