Piešťany - kúpeľné mesto, ktoré si zamiluje každý. Vydajte sa sem aj Vy a užite si pobyt plný pohody, odpočinku a pokoja. V cene balíčka polpenzia a úžasné liečebné procedúry - masáž aj zábaly.
Piešťany - kúpeľné mesto, ktoré si zamiluje každý. Vydajte sa sem aj Vy a užite si pobyt plný pohody, odpočinku a pokoja. V cene balíčka polpenzia a úžasné liečebné procedúry - masáž aj zábaly.

Ozdravovací pobyt v Piešťanoch - ideálne pre seniorov

Hotel nájdete v príjemnom, prírodnom prostredí na brehu priehrady Sĺňava, cca 2 000 m od pešej zóny a Kúpeľného ostrova. Ubytovanie je zabezpečené v pohodlných izbách s kúpeľňou (sprcha alebo vaňa), WC, TV-SAT, tel., rádiom, balkónom a chladničkou.

Rehabilitačné centrum s moderným vybavením nájdete v hlavnej budove. Centrum má dlhú históriu, postará sa tu o Vás lekár a odborný personál, ktorý už pomohol stovkám seniorov.

K dispozícii je tu aj spoločenská miestnosť s možnosťou zábavného vyžitia (biliard, stolný tenis, spoločenské hry). Hotel tiež pravidelne organizuje najrôznejšie kultúrne akcie.

Hotel ponúka program pre všetky vekové kategórie. Obľúbené sú popoludnia s palacinkami a domácimi zákuskami. Raz týždenne večer Slovenský bufet s folklórom a tradičnými jedlami.

V hotelovej klubovni a bare môžete hrať karty a stolové hry. Na recepcii je zadarmo k dispozícii počítač s prístupom na internet.

Dovolenka v populárnych kúpeľoch Piešťany

Hotelový komplex leží necelé dva kilometre od "kúpeľného ostrova", kde na jednom mieste nájdete všetky kúpeľné domy a kúpalisko s liečivou vodou. Okrem relaxácie a zábavy v množstve bazénov je tu k dispozícii aj športové vyžitie.

Piešťany poskytujú množstvo možností trávenia voľného času - od prechádzok po kúpeľnej kolonáde, cez cyklo výlety do okolia až po výlety do neďalekých Malých Karpát.

Ak zatúžite po návšteve veľkomesta, vydajte sa do hodinku vzdialenej Bratislavy, kde si môžete posedieť pri káve v jednej z niekoľkých roztomilých kaviarní, navštíviť nákupné centrá alebo Bratislavský hrad.

Hotel Harmonia ***

Hotel Harmonia ***

Odborárska 15 , Banka-Piešťany
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AMON Service s. r. o. IČ: 36334910


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná