Užite si rodinný pobyt v rakúskych Alpách v hoteli Alpenhof *** v Mariastein, kde na vás čaká skvelá all inclusive strava, zľavová karta Ferienregion Hohe Salve a vstup do wellness s bazénom a saunou.
Užite si rodinný pobyt v rakúskych Alpách v hoteli Alpenhof *** v Mariastein, kde na vás čaká skvelá all inclusive strava, zľavová karta Ferienregion Hohe Salve a vstup do wellness s bazénom a saunou.

Ubytovanie kúsok od centra

Horský hotel Alpenhof *** sa nachádza len 400 metrov od centra mesta Mariastein a ponúka nádherný výhľad na Wallfahrtskirche Mariastein.

Hotel disponuje celkom 29 izbami. Ubytovaní budete v dvojposteľovej izbe s možnosťou prístelky (min. 2 dospelí, max. 2 dospelí + 1 dieťa), ktorej vybavenie zahŕňa sprchu/WC, SAT-TV, rádio, prístelku formou rozkladacej postele. Niektoré z izieb majú balkón.

Hotel je vybavený vstupnou halou s krbom a recepciou, výťahom, reštauráciou, hotelovým barom a slnečnou terasou. Na svojich cyklopotulkách naprieč úchvatnou prírodou určite oceníte aj možnosť úschovy bicyklov v kolkárni.

Vychutnajte si all inclusive

Načo sa na dovolenke trápiť s varením alebo vyhľadávaním reštaurácií? Hotel Alpenhof ponúka stravu all inclusive a starať sa nemusíte ani o nápoje. All inclusive zahŕňa:

 - Raňajky formou bufetu (8:00 - 10:00 hodín)  - Neskoré raňajky (10:00 - 11:00 hodín)  - Ľahký obed, napr. Toasty, palacinky, párok a hranolky, polievka (12:00 - 13:00 hodín)  - Popoludňajší desiata: káva, kakao, čaj a zákusok (15:00 - 16:00 hodín)  - Večera so 4 chodmi s možnosťou výberu hlavného chodu, polievkový a šalátový bufet (18:00 - 20:00 hodín)  - Nápoje nealko aj alko: pivo, víno, vodka, rum, whiskey, gin (10:00 - 22:00 hodín)

Odpočinok vo wellness a zábava

Hotel má svoje vlastné wellness zariadenie. Môžete si zaplávať vo vnútornom bazéne, oddýchnuť si v odpočivárni alebo relaxovať vo fínskej saune a infračervenej kabínke.

Skvelé zážitky v Alpách

Alpy sú rozhodne turistický raj, ktorým nešliapnete vedľa. Ak milujete aktívnu dovolenku, toto je destinácia presne pre vás.

V okolí sa totiž nachádza veľa možností ako pre lesné a horské túry, tak mnoho jazier, na ktoré narazíte pri svojom putovaní.

Neďaleko to budete mať k jednotke medzi tirolskými horami. Čakať vás bude Hohe Salve, sa širokou škálou aktivít a lákadiel. Objavte 2500 km skvele upravených a značených trás.

Radi zdolávate vrcholy? Pokorte Schafsiedel (2447 m), alebo Hohe Salve (1829 m). Samozrejmosťou tu je aj možnosť túry so sprievodcom a skvelý výhľad si užijete vďaka lanovke Hopfgarten, ktorá je v prevádzke od mája do októbra.

A ak si budete chcieť oddýchnuť, vyrazte napríklad k pútnemu kostolu v Mariastein, severne odtiaľto, v meste Kufstein, zase nájdete veľkolepú pevnosť.

Skvelý program vás tu skrátka čaká, či už idete s partiou priateľov, alebo s celou rodinou.

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Mariastein 24 , Mariastein
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná