Hotel ever.grün KAPRUN **** v rakúskych Vysokých Taurách ponúka nielen únik z ruchu mesta a dych vyrážajúce výhľady na okolitú krajinu oblasti Zell am See, ale aj možnosť relaxu vo wellness so saunovým svetom a vnútorným i vonkajším bazénom na streche s terasou. V okolí hotela potom nájdete mnoho miest na výlety, vrátane Zellského jazera, po ktorom sa môžete prejsť loďou a obdivovať panorámu hôr, alebo napríklad ľadovec Kitzsteinhorn, na ktorom môžete stavať snehuliaka aj uprostred leta.

O ubytovaní

Hotel ever.grün KAPRUN *** v Kaprune vám umožní objavovať krásy rakúskeho národného parku Vysoké Taury vo východných Alpách a preskúmať rozmanitú krajinu Zell am See. V okolí je niekoľko možností na výlety. Môžete sa vybrať na túru do neďalekých hôr vrátane horského ľadovca Kitzsteinhorn (12,7 km), obdivovať silu prírody na Summit Sigmund Thun Klamm (2,9 km), plaviť sa po Zellskom jazere (6 km) alebo si zahrať golf na ihriskách Kitzsteinhorn a Schmittenhöhe (5,2 km). Ak máte dostatok času, za návštevu určite stoja aj Kimmelské vodopády (51,7 km), jedny z najvyšších a najkrajších vodopádov v Európe.

Priamo v meste Kaprun sa nachádza hrad Kaprun z 12. storočia (1,2 km), Maisi Flitzer Alpine Coaster (1,1 km) alebo kúpele Tauern (2,1 km). Ani za zlého počasia sa však nebudete nudiť. Za návštevu stojí aj Múzeum Kaprun (1 km) alebo Múzeum veteránov (750 m).

V zimných mesiacoch môžete turistické topánky vymeniť za lyže alebo snowboard a vydať sa do niekoľkých blízkych lyžiarskych stredísk. Na výber máte spomínaný Horský ľadovec Kitzsteinhorn (12,7 km), lyžiarske strediská Maiskogel (1,1 km) a Lechnerberg (1,2 km), ktoré sú ideálne pre rodiny s deťmi a začínajúcich lyžiarov, stredisko Schmittenhöhe (10,1 km) s rozmanitým terénom a širokou škálou obťažnosti zjazdoviek alebo stredisko Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (26,5 km) s 270 km zjazdoviek.

Kde budete spať?

Hotel ponúka tri typy izieb, ktoré budú prispôsobené vašim cestovným plánom.

Izba Urban Living XS (18 m²) je najmenšia z troch izieb, ale najútulnejšia. Je určená pre maximálne dve osoby a má kráľovskú posteľ, TV, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu. Každá izba má tiež balkón, kde si môžete v pokoji a súkromí vychutnávať krásy okolitej horskej krajiny. Všetky svoje cennosti si tiež budete môcť uložiť do trezoru v izbe.

Izba Urban Living S (22 m²) sa od predchádzajúcej izby líši tým, že je väčšia, takže ak si chcete užiť viac priestoru pre dvoch, táto možnosť je určená práve vám. Vybavenie je rovnaké ako v izbe Urban Living XS, t. j. manželská posteľ, TV, Wi-Fi pripojenie, trezor, vlastná kúpeľňa a niektoré majú balkón.

Izba Urban Living M (28 m²) je najväčšia z ponúkaných izieb, a preto sa v nej môžu ubytovať až tri osoby. Okrem toho je tu pohodlná rozkladacia pohovka, ktorú možno použiť ako ďalšie lôžko, ak cestujete s tromi osobami. Ostatné vybavenie je rovnaké ako v predchádzajúcich izbách.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sa podávajú do 12:00 hodín vo forme bufetu s rôznymi zdravými regionálnymi a sezónnymi pochúťkami. Hotel nezabúda ani na vegetariánov či vegánov, takže si tu každý nájde niečo pre seba.

Večer na vás čaká bohatý bufet, ktorý kombinuje orientálnu kuchyňu s tým najlepším z Álp. Okrem toho sa bufetové menu obmieňa každý deň, takže budete môcť ochutnať širokú škálu alpskej a orientálnej kuchyne pripravenej z čerstvých miestnych surovín, vrátane blízkovýchodného predjedla mezze, rôznych dipy, hummus, tahini, ako aj ryby a kuracie a jahňacie mäso. Opäť sú k dispozícii aj vegetariánske a vegánske varianty.

Všetky jedlá sú navrhnuté a pripravené s ohľadom na zdravie a pohodu každého návštevníka, aby si každý mohol svoj pobyt naplno užiť.

Milovníkov gastronómie môže zaujímať, že večere sa pripravujú priamo pred očami hostí.

Kde budete relaxovať?

Od ruchu mesta si môžete oddýchnuť v srdci tichých malebných hôr v hotelovom wellness. Relaxujte a oddychujte v strešnom bazéne s terasou, kde sa môžete celý deň opaľovať alebo sa osviežiť v slnkom zaliatej vode bazéna.

Vo vnútri sa môžete zohriať v parnom kúpeli alebo saune, ktoré sú tu tri: sauna, kam môžete zamieriť po kúpaní v bazéne ešte v plavkách, organická sauna s nižšími teplotami a finská sauna pre tých, ktorí majú radi vysoké teploty. Po saune nájdete ľadovú fontánu, vnútorný bazén a relaxačnú zónu s ležadlami.

Cestujete s deťmi?

Hotel ponúka možnosť bezplatného prenájmu detskej postieľky.

Niečo naviac

Ak cestujete svojím psom, hotel vám poskytne deku, misku a pamlsky pre vášho štvornohého miláčika, aby bol pobyt príjemný pre všetkých.

Hotel ever.grün KAPRUN ****

Hotel ever.grün KAPRUN ****

Imbachstraße 5 , Kaprun
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Rudolfshof Betriebs GmbH IČ: FN440414v


+43 6547 20 610

willkommen@evergruen.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
5 km
Zastávka
1 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
1,1 km

Tipy na výlet

Ľadovec Kitzsteinhorn

Ľadovec Kitzsteinhorn Tip na výlet

Či je leto alebo zima, tu si môžete skvele zalyžovať. Ľadovec Hornsteiner je dominantou Kaprunu a dosahuje vrchol 3 203 metrov nad morom. Zatiaľ čo horolezci ho ťažko zdolali prvýkrát v roku 1828, od roku 1965 sa môžete takmer na jeho vrchol dopraviť lanovkou. Čaká vás tam dychberúci výhľad na jazero Zeller See a okolité vrcholy. Predovšetkým ale možnosť lyžovania po celý rok je tým pádnym argumentom, prečo ho navštíviť.

Zell am See
Zell am See
Tiesňava Sigmund Thun Klamm a jazero Klammsee
Tiesňava Sigmund Thun Klamm a jazero Klammsee
Hrad Kaprun
Hrad Kaprun