Pobyt v nádhernom prostredí rakúskych Álp v českom hoteli Gasthof Lublass s 90 minútami v saune a ski busom priamo pri hoteli. Hotel nájdete v podhorí Vysokých Taur, v ideálnej lokalite pre lyžiarov. Dieťa do 6r. zdarma.
Pobyt v nádhernom prostredí rakúskych Álp v českom hoteli Gasthof Lublass s 90 minútami v saune a ski busom priamo pri hoteli. Hotel nájdete v podhorí Vysokých Taur, v ideálnej lokalite pre lyžiarov. Dieťa do 6r. zdarma.

Český hotel s bazénom

Krásny hotel rodinného typu s česky hovoriacim personálom Gasthof Lublass leží 1 150 m n. m. a nájdete ho v Národnom parku Vysoké Taury, ktorý Je atraktívnym miestom na dovolenku po celý rok.

Izby hotela sú vkusne zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie, TV/SAT. Niektoré izby majú trezor na uschovanie cenných vecí a väčšina izieb má balkón.

Súčasťou hotela je aj reštaurácia s domácou kuchyňou , takže si môžete vychutnať české aj tyrolské dobroty. Tiež je tu k dispozícii pizzeria.

Počas studených dní iste uvítate využitie hotelovej sauny, v ktorej sa príjemne zohrejete a naštartujete imunitu.


Tip: Zažite atmosféru adventu v južnom Tyrolsku a strašidelný čertovský sprievod KRAMPUSLAUF! Navštívte nádherné mestečka v Južnom Tyrolsku, miestne adventné trhy a pozrite si sprievod čertov v meste Lienz (25 km od hotela), ktorý sa koná 3. decembra. Krampuslauf v Lienzi je jeden z najväčších čertovských rajov v Tyrolsku.


Lyžiarsky raj a dych vyrážajúca príroda

V resorte Großglockner - Kals - Matrei vás čaká cez 100km zjazdoviek, máte garanciu snehu a ideálnych snehových podmienok vďaka vysokej nadmorskej výške po celú sezónu. Veľký lyžiarsky areál ponúka mnoho trás pre všetky vekové kategórie, 14 lanoviek, perfektne upravené trate, lyžiarskú školu, občerstvenie...skrátka všetok servis, aký môže najväčší areál na juhu Tyrolska ponúknuť.

Nechýbajú ani *bežkárske trate, možnosti sánkovania a zimnej turistiky. V okolí nájdete aj menšie areály St. Jakob Defereggental a Virgen.

Národný park Vysoké Taury je najväčší v strednej Európe. Tento národný park je jedným z poslednej a z najpôsobivejšej prírodnej krajiny Rakúska a Álp vôbec. Môžete tu uvidieť mnoho prírodných krás, ale napríklad i stretnúť kamzíka horského, alebo Orla Skalného.

Čaká na vás množstvo turistických trás a pri ich prechádzaní neminiete pôsobivú prírodnú krajinu, vodopády, horské jazerá ani drsné horské vrcholky. Vyskúšať môžete obľúbený nordic walking.

Gasthof Lublass 2

Gasthof Lublass 2

Kaltenhaus 21/1 , Matrei in Osttirol
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jana Václavíková IČ: 72429038


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie