Pobyt v nádhernom prostredí rakúskych Álp v českom hoteli Gasthof Lublass s polpenziou, welcome drinkom a využitím bazénu. Hotel nájdete v podhorí Vysokých Taur s turistickými i cyklo trasami. Dieťa do 12 rokov zdarma.
Pobyt v nádhernom prostredí rakúskych Álp v českom hoteli Gasthof Lublass s polpenziou, welcome drinkom a využitím bazénu. Hotel nájdete v podhorí Vysokých Taur s turistickými i cyklo trasami. Dieťa do 12 rokov zdarma.

Český hotel s bazénom

Krásny hotel rodinného typu s česky hovoriacim personálom Gasthof Lublass leží 1 150 m n. m. a nájdete ho v Národnom parku Vysoké Taury. Je tak ideálnym východiskovým bodom na podnikanie rôznych výletov.

Izby hotela sú vkusne zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie, TV/SAT (neplatené kanály Astra 24,5 a Astra 19,2). Niektoré izby majú trezor na uschovanie cenných vecí a väčšina izieb má balkón.

Súčasťou hotela je aj reštaurácia s domácou kuchyňou (česká a tirolská), ktorá má tiež vonkajšiu terasu, takže si môžete vychutnávať jedlo a zároveň sa kochať nádherným výhľadom. Tiež je tu k dispozícii pizzeria.

Počas horúcich dní si môžete oddýchnuť vo vonkajšom bazéne, ktorý je príjemný tiež na osvieženie napríklad po návrate z túry. Počas dlhej chvíle si zahrajte ping pong.

Vysoké Taury a dych vyrážajúca príroda s kúpaním

Národný park Vysoké Taury je najväčší v strednej Európe. Tento národný park je jedným z poslednej a z najpôsobivejšej prírodnej krajiny Rakúska a Álp vôbec. Môžete tu uvidieť mnoho prírodných krás, ale napríklad i stretnúť kamzíka horského, alebo Orla Skalného.

  • Čaká na vás množstvo turistických trás a pri ich prechádzaní neminiete pôsobivú prírodnú krajinu, vodopády, horské jazerá ani drsné horské vrcholky. Vyskúšať môžete obľúbený nordic walking.

  • Vrcholky hôr môžete samozrejme zdolávať aj na bicykloch, v okolí je množstvo cyklotrás. Konkrétne trasy si môžete pozrieť tu.

  • Túžite po niečom akčnějšom? Skúste rafting, paragliding, kanoistiku, alebo lukostreľbu.

  • Počas teplých letných dní sa vydajte do neďalekej Matrei (3 km), kde nájdete skvelé solárne ohrievané kúpalisko (22 - 25 °C) s plaveckým bazénom, bazénom pre neplavcov, bazénikom, šmýkačkou a veľkou lúkou na oddych. Kúpalisko funguje od konca mája do konca augusta (9:00 - 19:00 hod).

Gasthof Lublass ***

Gasthof Lublass ***

Kaltenhaus 21/1 , Matrei in Osttirol
Rakúsko

+420 605 252 296

alpifantasy@gmail.com

Check In
od 17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie