Užite si rodinný pobyt v rakúskych Alpách v hoteli Alpenhof*** s all inclusive, neobmedzeným využívaním wellness len 400 metrov od centra mestečka Mariastein a 20 km od lyžiarskej oblasti Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental.
Užite si rodinný pobyt v rakúskych Alpách v hoteli Alpenhof*** s all inclusive, neobmedzeným využívaním wellness len 400 metrov od centra mestečka Mariastein a 20 km od lyžiarskej oblasti Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental.

Ubytovanie kúsok od centra

Horský hotel Alpenhof*** sa nachádza len 400 metrov od centra mesta Mariastein a ponúka nádherný výhľad na Wallfahrtskirche Mariastein.

Ubytovaní budete buď v dvojposteľovej izbe s možnosťou prístelky alebo v rodinnej izbe s možnosťou dvoch prísteliek.

Dvojlôžková izba - (max. 2 dospelí + 1 dieťa): sprcha / WC, SAT-TV, rádio, niektoré z izieb majú balkón.

Rodinná izba - dve dvojlôžkové izby vedľa seba bez spojovacích dverí (max. 2 dospelí + 2 deti): sprcha / WC, SAT-TV, rádio, niektoré z izieb majú balkón.

Hotel je vybavený vstupnou halou s krbom a recepciou, reštauráciou a hotelovým barom.

Vychutnajte si all inclusive

Načo sa na dovolenke trápiť s varením alebo vyhľadávaním reštaurácií? Hotel Alpenhof ponúka stravu all inclusive a starať sa nemusíte ani o nápoje.

Stravovanie prebieha v hotelovej reštaurácii. Na raňajky sa servíruje bufet, medzi 12 a 13 hodinou nasleduje ľahký obed (toast, hranolky, polievka, palacinky) a medzi 15 a 16 hodinou potom desiata (káva / kakao / čaj a zákusok). Večer (18:00 - 19:30) sa tešte na bohaté večere o 4 chodoch - možnosť výberu hlavného chodu vrátane polievky + šalátový bufet. Počas dňa (od 10 do 21 hodín) máte v cene nealkoholické nápoje, pivo a víno.

Zalyžujte si v najväčšom rakúskom areáli

  • Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental je najväčší rakúsky lyžiarsky areál a je jedným z najlepších stredísk na svete. Čaká na vás 279 km zjazdoviek, moderné lanovky a vleky. Široké a členité zjazdovky pokrývajú pahorky medzi mestami Ellmau, Scheffau, Söll a Brixen im Thale. Skiwelt to je snehová istota s výkonným zasnežovaním pokrývajúcim 80% zjazdoviek. Z Mariasteinu sem jazdí skibus zadarmo.

Odpočinok vo wellness a zábava

Hotel má svoje vlastné wellness zariadenie a po predchádzajúcom dohovore ho môžete bezplatne a neobmedzene využívať. Môžete si zaplávať vo vnútornom bazéne, oddýchnuť si v odpočivárni alebo relaxovať vo fínskej saune a infračervenej kabínke.

1x týždenne (vo štvrtok) tiež prebieha pochod s pochodňou a vareným vínom. Pridajte sa k sprievodu a užite si krásu horského mestečka.

Vydať sa môžete aj na výlet do okolitých miest. Za trochou histórie sa môžete vydať do múzea v Ellmau (30 km). Erlebnisbad Ellmau (30 km): zážitkový vodný svet s bazénmi a saunami príde vhod po celodennom lyžovaní.

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Alpenhof (CK Nic než pryč)

Mariastein 24 , Mariastein
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná