Pobyt vhodný pre rodiny s deťmi v hoteli Edelweiss*** s rozšírenou polpenziou, vstupom do wellness, fitness a ďalšími výhodami. Užite si lyžovanie v Alpách - skiareál len 3 km, bežkárske trate začínajú priamo pri hoteli.
Pobyt vhodný pre rodiny s deťmi v hoteli Edelweiss*** s rozšírenou polpenziou, vstupom do wellness, fitness a ďalšími výhodami. Užite si lyžovanie v Alpách - skiareál len 3 km, bežkárske trate začínajú priamo pri hoteli.

Bývanie v hoteli Edelweiss v národnom parku Vysoké Taury

Tradičný hotel Edelweiss*** leží na pokojnom mieste v národnom parku Vysoké Taury (Rakúsko). Do centra mesta Mallnitz je to 850 m.

Hotel sa skladá z hlavnej budovy a z 30 m vzdialenej vedľajšej budovy. Ubytovaní budete v útulne zariadených dvojlôžkových izbách (2 osoby) alebo štvorlôžkových apartmánoch (2 osoby + až 2 deti) s vlastným sociálnym zariadením, telefónom, minibarom (za poplatok), fénom a trezorom. Niektoré izby / apartmány majú balkón alebo terasu. Apartmány majú navyše obývaciu miestnosť s kuchynskou linkou a rozkladacou pohovkou (prístelka).

V hoteli nájdete recepciu so vstupnou halou, spoločenskú miestnosť, biliard, posilňovňu (v cene), malú knižnicu a lyžiareň so sušiakom na lyžiarky.

Je tu aj bar a reštaurácia, kde je servírovaná rozšírená polpenzia. Raňajky sú podávané formou bufetu. Medzi 16-18 hodinou si môžete dať popoludňajšiu kávu a zákusok. Večera je formou tematických bufetov. Navyše máte medzi 18-20 hodinou (k večeri) nápoj v cene - na výber minerálna voda, jablkový a pomarančový džús, pivo, víno.

Vyberte si termín

Variant A:

  • Pobyt je možné uplatniť v termínoch 28. 2. - 26. 3. 2016 (pri variante na 6 dní / 5 nocí je možný príchod iba v nedeľu)

Variant B:

  • Pobyt je možné uplatniť v termíne 30. 1. - 28. 2. 2016

Oddýchnite si vo wellness

Využite jedinečnú šancu relaxácie vo wellness. Raz za pobyt máte vstup do wellness centra zdarma (otváracia doba 17:00 - 21:00 hod - termín podľa dohody). Vo wellness s rozlohou 70 m² nájdete saunu, parný kúpeľ, kabínku s infračerveným žiarením, masážne sprchy a relaxačnú miestnosť. Ďalšie použitie za poplatok.

Parádna lyžovačka

Mallnitz je obľúbené lyžiarske stredisko a každý si tu príde na svoje. Skibus stojí len 30 m od hotela.

Lyžiarske stredisko Ankogel (1 267 m - 2 636 m), ktoré je len 3 km od hotela, ponúka široké červené zjazdovky (35 km), ktoré sú perfektne upravené. Ďalej je tu možnosť nočného lyžovania, osvetlenej sánkarskej dráhy aj detskej škôlky a cvičných vlekov. Ankogel má výborné snehové podmienky po celý rok.

Lyžiarske stredisko Mölltal (2 200 m - 3 122 m) s 9 modernými lanovkami a 71 km ľadovcových zjazdoviek uspokojí aj náročných lyžiarov. Vyskúšajte najvyššiu zjazdovku FIS alebo funpark pre snowboardistov s jumpmi a snehovými vlnami. Mölltal patrí ku strediskám s najvyššou istotou snehu.

Preferujete bežecké lyžovanie? V Mallnitz a okolí si bežkárske tratí užijete do sýtosti - tie najbližšie začínajú hneď pri hoteli.

  • Mallnitz: 25 km bežeckých trás
  • Flattach: 15 km bežeckých trás
  • Obervellach: 30 km bežeckých trás
  • Mölltal: 2,5 km bežkárskych trás

Spoznajte históriu aj prírodné krásy Rakúska a relaxujte

  • Panoramatická reštaurácia Eissee sa nachádza na okraji ľadovca Mölltal. Gigantická konštrukcia zo skla a ocele poskytuje úžasný výhľad na okolitých velikánov. Dôjsť sem môžete lanovkou alebo "Gletscher Expressom".
  • Zámok Hellbrunn v Salzburgu láka návštevníkov na vodné fontány a vodotrysky, ktoré sú zabudované po celom zámockom parku.
  • Kúpele Tauern Bad okrem kúpania ponúka rozmanitý areál so saunami aj dych berúci výhľad na Národný park.
  • Národný park Bios: preskúmajte tajomstvo alpského života zábavnou formou.
  • Hrad Unterfalkenstein
  • Rodný dom W. A. Mozarta
Hotel Edelweiss (CK Nic než pryč)

Hotel Edelweiss (CK Nic než pryč)

Mallnitz 17A , MALLNITZ
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná