Vyrazte do známeho rakúskeho rezortu Bad Gastein, kde môžete zavítať do skalných kúpeľov, alebo si skvele zalyžovať: 300 m od hotela leží lanovka Graukogel v lyžiarskom areáli Ski Amadé.
Vyrazte do známeho rakúskeho rezortu Bad Gastein, kde môžete zavítať do skalných kúpeľov, alebo si skvele zalyžovať: 300 m od hotela leží lanovka Graukogel v lyžiarskom areáli Ski Amadé.

Panoramahotel Pawlik*** v jednej z najkrajších rakúskych lokalít

Panoramahotel Pawlik*** nájdete na jednom z najkrajších miest celého Rakúska - v kúpeľnom mestečku Bad Gastein. Do centra mestečka sa od hotela dostanete do 10 min. pešo. 300 m od hotela leží lanovka Graukogel, kde si užijete parádnu lyžovačku.

Ubytovanie ponúka hotel v príjemne zariadených izbách . Podľa variantov môžete vyberať z dvojposteľových izieb alebo z izieb s prístelkou:

  • Varianty A: Dvojlôžková izba Grand Lit (cca 18 m2, min. / max. 2 dospelí): sprcha / WC, kozmetické zrkadielko, TV, balkón s panoramatickým výhľadom
  • Varianty B: Dvojlôžková izba s prístelkou (cca 22 m2, min. 2 dospelí / max. 2 dospelí + 1 dieťa): sprcha / WC, kozmetické zrkadielko, TV, balkón s panoramatickým výhľadom

Nájdete tu aj hotelový bar a reštauráciu s panoramatickým výhľadom, kde si môžete dosýtosti užiť skvelú domácu kuchyňu.

V rámci rozšírenej polpenzie budete mať v cene balíka:

  • Raňajky i večere formou bufetu
  • Apres Ski polievku (16 - 17 hod)
  • Nealkoholické nápoje (10 - 21 hod)
  • Alkoholické nápoje (víno, pivo 19 - 21 hod)

Lyžovanie v Ski Amadé

Graukogel je najmenšie lyžiarske údolie v Gasteine, zato je však pokojné a najmenej navštevované. Nemusíte sa preto báť dlhých radov a preplneného svahu. Hore sa dostanete dvomi sedačkami. Kopce sú pomerne strmé, v roku 1958 sa tu konali majstrovstvá sveta.

Na svoje si prídu aj bežkári, v údolí Gastein je asi 150 km tratí, kde sa dá pri dobrých snehových podmienkach výborne bežkovať.

Kam po lyžovačke? Ohrejte sa v skalných kúpeľoch

Po zdolávaní zasnežených vrcholkov sa ohrejte v skalných kúpeľoch Felsentherme s rozlohou 600 m2, ktoré sú vybudované priamo v skalách.

Nájdete tu komplex sáun aj vnútorný bazén. Užívať si tak môžete napríklad soľnú jaskyňu, parný kúpeľ alebo infrasaunu.

Gastein Card s množstvom skvelých zliav

Ubytovaním v hoteli získajú osoby staršie ako 14 rokov zľavovú kartu Gastein Card ponúkajúcu rad bezplatných alebo cenovo zvýhodnených služieb. Zľavu dostanete napríklad na termálne kúpele, wellnessové zariadenia, kasíno, lanovky...

Panoramahotel Pawlik (CK Nic než pryč)

Panoramahotel Pawlik (CK Nic než pryč)

Richard Strauss-Weg 6 , Bad Gastein
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IČO:IT-02843790210


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie