Užite si perfektnú dovolenku v hoteli Oxigén **** v dedinke Noszvaj, 11 km od Egeru. V cene je neobmedzený vstup do wellness s bazénmi, saunami a masážnymi sprchami. Hotel je naviac maximálne prispôsobený pre deti.
Užite si perfektnú dovolenku v hoteli Oxigén **** v dedinke Noszvaj, 11 km od Egeru. V cene je neobmedzený vstup do wellness s bazénmi, saunami a masážnymi sprchami. Hotel je naviac maximálne prispôsobený pre deti.

Perfektná rodinná dovolenka v luxusnom hoteli

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa sa nachádza v malebnej dedinke Noszvaj, len 11 km od kúpeľného mesta Eger. Noszvaj leží v bezprostrednej blízkosti Národného parku Bük, takže sa môžete tešiť na príjemné prostredie a čerstvý vzduch. Na výlet môžete vyraziť aj do kúpeľného Egerszalóku (18 km), kde nájdete známy soľný kopec. Prežite skvelú rodinnú dovolenku, počas ktorej sa zrelaxujete a ochutnáte výborné kulinárske špeciality.

Izby hotela zodpovedajú štandardu 4*, sú vybavené elegantným nábytkom, TV, minibarom a sejfom. Samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie s fénom.


Hotel Oxigén **** Superior Family & Spa získal za rok 2015 cenu The World Luxury Hotel Awards v kategórii Best Hotel Forest. Táto cena je udeľovaná len hotelom poskytujúcim špičkové služby.


Odpočinok vo wellness a zábava pre deti

Využite ponuku neobmedzeného wellness v priestornom hotelovom centre. Nájdete tu:

  • Vnútorné zážitkové bazény s masážnymi prvkami a 20 m dlhým plaveckým bazénom.
  • Fínsku saunu, vírivku, paru, aróma saunu, soľnú komoru a Kneippov kúpeľ.
  • Detský bazén pre najmenších - s pavilónom na hranie.

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa je veľmi priateľský k rodinám s deťmi a snaží sa im vyjsť maximálne v ústrety. V reštaurácii môžete požiadať napríklad o detské príbory alebo vysoké stoličky. Oceníte aj hrací kútik s hradom a zásobou hračiek, ktorý je umiestnený priamo pri reštaurácii. Zatiaľ čo vaše deti budú vystrájať tam, vy si môžete nerušene vychutnať lahodné pokrmy.

Zábava pre celú rodinu

Malé mestečko Noszvaj si zamiluje každý návštevník. Nadchnú vás okolité lesy, čerstvý vzduch a tiež možnosť ochutnať miestne, podomácky vyrobené marmelády, víno alebo tradičné pálenky.

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Szomolyai út , Noszvaj
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Flow Hotels Kft. IČ: 13-09-202641


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
7,1 km
Zastávka
20 m