Parádny Hotel Annabella *** Superior, kúpeľné mesto Balatonfüred, jazero Balatón za rohom, bazény, sauna a k tomu skvelá cena, to je vaša vysnívaná dovolenka. A nielen vaša - deti nadchnú animácie, ihrisko aj diskotéky.
Parádny Hotel Annabella *** Superior, kúpeľné mesto Balatonfüred, jazero Balatón za rohom, bazény, sauna a k tomu skvelá cena, to je vaša vysnívaná dovolenka. A nielen vaša - deti nadchnú animácie, ihrisko aj diskotéky.

Ubytovanie v hoteli obľúbenej siete Danubius

V centre mesta Balatonfüred a len 250 metrov od Balatónu nájdete Hotel Annabella *** Superior, ktorý spadá pod svetoznámu sieť hotelov Danubius. Z izieb tak budete mať krásny výhľad na prekrásnu panorámu Tihanyského polostrova.

Ubytovaní budete v izbe typu štandard s kúpeľňou s vaňou, fénom, TV, telefónom a minibarom. Nechýba ani balkón. Za príplatok sú možné izby Superior.

Tešte sa na vynikajúcu maďarskú aj mezinárodnú kuchyňu, na ktorej si pochutnáte v reštaurácii Annabella. Vyskúšajte miestne vína z okolitých vinárstiev, ktoré získali rôzne ocenenia.


Hotel Annabella je u svojich hostí veľmi obľúbený predovšetkým pre svoju chutnú kuchyňu, milý a ochotný personál, ale tiež pre svoje skvelé umiestnenie. Hotel nájdete kúsok od Balatónu, kde má svoju vlastnú pláž. Priezračné jazero s piesočnatým dnom si určite užijete. Blízko to máte aj na krásnu promenádu a do aquaparku. Lokalita je skvelá na jarnú aj letnú dovolenku.


Dokonalý relax aj zábava pre deti

V hotelovom wellness si môžete dopriať zaslúžený odpočinok. Využiť môžete krytý plavecký bazén aj vonkajší záhradný bazén, saunu a za príplatok aj solárium. V lete príde vhod aj terasa na opaľovanie.

Zabavit sa môžete pri hraní stolného tenisu, mini-golfu či basketbalu.

Deti určite nadchne trampolína, ale aj športové programy a hry, ktoré pre ne prichystá animačný tím. K dispozícii je pre ne takisto ihrisko a 6x týždenne sa môžu vyblázniť na detskej diskotéke.

Kúpanie nielen v Balatone, výlety aj športovanie

Len 250 metrov od hotela leží preslávené "maďarské more" Balatón. Kupanie je vhodné už od mája, ale vydať sa môžete aj na prechádzku pozdĺž pobrežia. Skúste plachtenie, kajak, kanoe, vodné lyže alebo golf. V hoteli vám radi zapožičajú bicykle.

Pokiaľ zatúžite po termálnych prameňoch, vydajte sa na výlet do okolných miest.

  • V mestečku Balatonfürede na vás dýchne príjemná kúpeľná atmosféra. Vyviera tu 7 prameňov, z ktorých sa jeden používa k pitným kúram. Liečivá minerálna voda je vhodná pri srdcových ochoreniach.

  • Siófók (40 km) je ďalším kúpeľným mestom, kde si môžete oddýchnuť v rímskych kúpeľoch Galérius, kde nechýbajú bazény s termálnou vodou, atrakcie a relaxačné prvky (sauna, para, vírivka).

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Deák Ferenc utca 25. , Balatonfüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná