Doprajte si úžasný pobyt v hoteli Park Inn by Radisson Budapest ****. Tešte sa na výborné raňajky, štýlové prostredie a Budapest Card, ktorá premení vašu dovolenku na nezabudnuteľný zážitok. Dieťa do 6 rokov zdarma.
Doprajte si úžasný pobyt v hoteli Park Inn by Radisson Budapest ****. Tešte sa na výborné raňajky, štýlové prostredie a Budapest Card, ktorá premení vašu dovolenku na nezabudnuteľný zážitok. Dieťa do 6 rokov zdarma.

Ubytovanie v štýlovom hoteli v obchodnej štvrti Budapešti

Park Inn By Radisson Budapest **** otvorený v roku 2012 stojí v severnej časti Budapešti a je tým pravým miestom, odkiaľ môžete každý deň podnikať výlety po hlavnom meste Maďarska, Visegrádu alebo Budinských vrchov.

Ubytovaní budete v priestorných moderne zariadených izbách, ktoré sa nesú v duchu minimalistického designu, veselých farieb a komfortných materiálov. Všetky majú sociálne zariadenie s fénom, trezor, širokouhlý LED televízor, individuálne nastaviteľnú klimatizáciu a potreby na prípravu kávy a čaju.


Hotel sa teší veľmi dobrému hodnoteniu zákazníkov, na portáli Trip Advisor má hodnotenie 8 z 10.


V reštaurácii si pochutnáte na tradičných maďarských špecialitách aj na jedlách z medzinárodnej kuchyne. V priestoroch lobby nájdete bar, kde si podľa chuti dajte na záver dňa kokteil alebo kvalitné maďarské víno. Hotel sa tiež môže pochváliť podzemným parkoviskom, fitnes centrom a terminálom pre samostatný check in.


Objavujte mesto s Budapest Card

Čo je Budapešť Card?

Zľavová karta mesta, ktorá vám prinesie mnoho výhod. Zdarma máte napríklad prepravu po Budapešti v priestorných BKK Public Transport, vstup do kúpeľov Sv. Lukáša a Národného múzea.

Ďalej karta obsahuje zľavy na segway, do reštaurácie a mnohé ďalšie.


Perla Maďarska: Budapešť

  • Navštívte starobylé historické pamiatky, ako budovu Parlamentu Országház, Rybárskou baštu, Baziliku sv. Štefana alebo Reťazový most.
  • Budapešť sa mestom kúpeľov nenazýva len tak, v súčasnej dobe tu nájdete 15 verejných termálnych kúpeľov.

Navštívte tradičné Vianočné trhy v Budapešti, ktoré zahŕňajú stánky s občerstvením, s vhodnými darčekmi pre vašich blízkych, ako aj koncerty a laser show. Najstarší a najkrajšie trhy nájdete na námestí Vörösmarty v srdci mesta, kde budú prebiehať od 11.11. 2016 do 1.1.2017.


Hotel Park Inn by Radisson Budapest ****

Hotel Park Inn by Radisson Budapest ****

Szekszárdi utca 16-18 , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MAD-Hotel és Iroda Kft. IČ: 01-09-921615


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná