Užite si oddychovú dovolenku v Hotel Forrás *** Zalakaros v kúpeľnom mestečku Zalakaros. Čaká vás celodenný vstup do miestnych termálnych kúpeľov s mnoho bazénmi a atrakciami, chutná polpenzia a ako bonus welcome drink.

O ubytovaní

V Hoteli Forrás *** Zalakaros si užite si jedinečnú atmosféru kúpeľného mesta aj prvotriedne služby. Hotel zaujme skvelou polohou v susedstve kúpeľov (100 m) a pár minút chôdze od centra mesta. Okolie hotela ponúka veľa možností na výlety. Vydajte sa na prechádzku na rozhľadňu Kilátó (2,3 km), z ktorej budete mať nádherný panoramatický výhľad na jazero Balaton (34 km). Navštívte tiež byvoliu rezerváciu Kápolnapuszta (14 km), aquapark (1 km) alebo ostrov Kányavári (16 km) na jazere Kis-Balaton. V blízkom Galamboku (2,7 km) nájdete rybník s možnosťou rybárčenia i skanzen. Za návštevu rozhodne stojí nádherné kúpeľné mestečko Hévíz (33 km) so slávnym biotermálnym jazerom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlných dvojlôžkových izbách, kde nájdete televízor, chladničku, telefón a tiež vlastnú kúpeľňu. V niektorých izbách vám poslúžia tiež kuchynské potreby.

Na čom si pochutnáte?

Za výbornou maďarskou kuchyňou nemusíte chodiť ďaleko - podáva sa totiž priamo v hotelovej reštaurácii. Každé ráno si tu vychutnáte raňajky formou bohatého bufetu, večer sa sem zastavte na trojchodovú večeru s dezertom.

Kde budete relaxovať?

V hoteli si môžete za príplatok dopriať tiež jednu z bohatej ponuky masáží.

Cestujete s deťmi?

Páčiť sa tu bude aj vašim deťom, pre ktoré je tu pripravený detský kútik so spoločenskými hrami, hračkami i bábikami. Vonku sa zas môžu vyblázniť na trávnatej ploche, kde je možné hrať loptové hry, bedminton alebo pétanque. Rodičov najmenších detí poteší možnosť zapožičania detskej posieľky, vaničky, ohrievača detskej stravy a vysokej stoličky v reštaurácii.

Niečo naviac

Na výlety po okolí sa vyberte napríklad na bicykli z hotelovej požičovne. Večery vám zas spríjemnia rôzne hry ako biliard, stolný futbal či šach.

Hotel Forrás *** Zalakaros

Hotel Forrás *** Zalakaros

Termál u.6 , Zalakaros
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vasutas Önkéntes Támogatási Alap Egyesület IČ: 19653613-2-42


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
100 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
0,3 km