Kolping Hotel Spa & Family Resort **** pri maďarskom Balatone bude rajom pre páry aj rodiny. Rozsiahly rezort vám ponúkne moderné ubytovanie, výbornú polpenziu, relax vo wellness a zábavu v aquaparku a na mnohých vonkajších ihriskách a atrakciách. Rodičia určite ocenia službu stráženia detí a luxusnú herňu. Užiť si môžete aj skvelé výlety, napríklad do obľúbených kúpeľných miest Hévíz a Keszthely.

O ubytovaní

Kolping Hotel **** Spa & Family Resort je obrovský areál s plochou 10 hektárov s niekoľkými hotelovými budovami, aquaparkom, wellness, reštauráciami a rôznymi atrakciami, ktorý sa rozkladá pri maďarskom Hévíze, len kúsok od brehu Balatonu. K areálu je navyše pripojený aj adrenalínový Bobo Fun Park s plochou 3 000 m² s viac ako 30 atrakciami, či už teda vyrazíte v páre alebo s rodinou, nudiť sa rozhodne nebudete.

Z rezortu s bohatým programom sa vám pravdepodobne ani nebude chcieť odchádzať, aj jeho okolie má ale čo ponúknuť. Prejdite sa po Hévíze a na vlastné oči si prezrite najväčšie prírodné jazero s liečivou vodou na svete (2,6 km). Jej účinky navyše môžete otestovať v krásnych jazerných termálnych kúpeľoch. Mestečko vás očarí aj nádhernými parkami, pestrými farmárskymi trhmi a pôvabnou architektúrou.

Na výlet si vyrazte do neďalekého Keszthely (7,9 km), ktoré nájdete priamo na brehu Balatonu. Okrem čľapkania sa v jazere a vodných športov si tu užijete aj spoznávanie pamiatok a kultúry, napríklad pri prehliadke zámku Festetics s Múzeom Helikon, ktoré sa prezýva „maďarské Versailles“. Nájdete tu tiež Georgikon – prvú poľnohospodársku univerzitu v Európe, Múzeum marcipánu, Múzeum Balatonu a termálne kúpele z roku 1864.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej, útulnej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, fénom a županmi, klimatizáciou, WiFi pripojením, minibarom a televíziou. Tešiť sa môžete aj na vlastný balkón.

  • Izba Standard meria 24 m² a je vybavená 2 posteľami, ktoré je možné spojiť do dvojlôžka. Navyše umožňuje aj prístelku. Pri pobyte s dieťaťom určite oceníte mikrovlnnú rúru a elektrické zásuvky s detskou poistkou.

  • Rodinný apartmán má plochu 43-45 m² a je vhodný až pre 4 osoby. V podstate ide o malý byt, kde sa budete cítiť ako doma. Nájdete tu komfortnú spálňu pre rodičov s manželskou posteľou a farebnú izbičku pre deti s jednolôžkami alebo poschodovými posteľami. Navyše budete mať k dispozícii malý kuchynský kút s mikrovlnkou.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia je zameraná predovšetkým na pestré bufety, vybrať si ale môžete aj z klasického menu, plného špecialít regionálnej i medzinárodnej kuchyne. Zdravé a vyvážené jedlá sú pripravované so starostlivosťou a z tých najkvalitnejších surovín vrátane lokálnych sezónnych plodín. Nie je problém zaistiť aj alternatívy pre hostí s rôznymi potravinovými intoleranciami a alergiami.

Chcete sa občerstviť počas dňa? Využite reštauráciu pri bazéne, kde si môžete posedieť pokojne aj v župane. Chvíľku odpočinku pri šálke kávy alebo pohára vína si potom užijete v Bobo Café & Bare.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom rezorte na vás čaká aquapark a wellness, kde si užijete veľa zábavy aj zaslúžený relax. Vo vnútornej časti aquaparku nájdete rodinný bazén s vírivkou, hydromasážou a zážitkovou sprchou, detský bazén, vodné ihrisko, šmykľavku a mini kino. Vonkajšia časť zahŕňa zážitkový bazén, vírivku a bazén s vlnobitím, nechýba detský bazén a bazénik pre najmenších s mini šmykľavkou. Súčasťou je tiež soľná jaskyňa a rodinné sauny – fínska, parná a aroma, s úžasnými saunovými rituálmi.

Dospelí si potom môžu dopriať chvíľku pokoja v Tichom Spa s termálnym a plaveckým bazénom, odpočinkovými ležadlami, relaxačnou hudbou a saunovým svetom s infrasaunou, fínskou saunou, parnou kabínou a zážitkovou sprchou. Svoj zážitok môžete ešte vylepšiť niektorou z bohatej ponuky procedúr v Hanami Beauty & Spa. Plánujete sa z dovolenky vrátiť ako vymenení? Využite tiež služby kaderníckeho salónu.

Cestujete s deťmi?

V Hoteli Kolping patria vaše ratolesti medzi vážených hostí, o ktorých je vždy dokonale postarané. Už pri check-ine vás privíta maskot - hrošík Bobó, a pre najmenších je v hoteli k dispozícii bohatá výbavička - detská postieľka s lôžkovinami, prebaľovací pult, vanička, nočník, toaletné sedátko, stolička, zásuvky s detskou poistkou, mikrovlnka a športový kočík.

V prípade potreby si môžete na recepcii zapožičať tiež kočík pre novorodeniatko/dvojičky, bicykle s detskou sedačkou/detské bicykle, nosítko, detskú vysielačku, nočné svetlo, ohrievač fliaš, ohrádku a protišmykovú podložku do vane (tieto pomôcky sú ale v obmedzenom množstve).

Pri stravovaní v reštaurácii sú k dispozícii čerstvé príkrmy z lokálnych, organických plodín, a tiež detský bufet alebo detské menu. Samozrejme nechýbajú vysoké stoličky. Navyše sa môžete zapojiť do programu „Prázdny tanier, plné brucho“, kde dieťa dostáva pečiatky za zjedené jedlo, ktoré môže na konci pobytu vymeniť za malý darček.

O zábavu detí sa postará aquapark s detskými bazénmi, vodným ihriskom a atrakciami, ale aj rozsiahla herňa Boboland s niekoľkými miestnosťami a dvojposchodovým hracím hradom, kde deti môžu vyvádzať, stavať a baviť sa. Za pekného počasia sa do sýtosti vyhrajú aj vo vonkajšom areáli s niekoľkými ihriskami, šliapacími motokárami, lezeckými atrakciami, trampolínami a ďalším vyžitím. Tešiť sa môžu aj na zábavný program a animácie, k dispozícii je aj služba stráženia detí.

Niečo naviac

Motokáry, trampolíny a ďalšie atrakcie sú veľkým lákadlom aj pre dospelých. Malí aj veľkí sa navyše zabavia na futbalovom či volejbalovom ihrisku a tenisovom kurte. Daždivé dni môžete stráviť hraním stolného tenisu alebo XXL stolného futbalu, prípadne navštívte posilňovňu s modernými strojmi a vyskúšajte niektorú z lekcií aqua aerobicu, cvičenia na lopte a ďalších.

Kolping Hotel Spa & Family Resort ****

Kolping Hotel Spa & Family Resort ****

Fő u. 120 , Alsópáhok
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kolping Családi Hotel Vagyonkezelö Kft. IČ: 20-09-062583


+36 83 344 143

sales@kolping.hotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,2 km
Vzdialenosť od jazera
2,6 km
Zastávka
50 m
Aquapark
9 km

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je najväčšie jazero v strednej Európe a práve kvôli jeho veľkosti sa mu v maďarčine hovorí tiež Magyar tenger - Maďarské more. Dnes sa táto kedysi najobľúbenejšia letná destinácia stáva medzi Slovákmi opäť veľmi populárna. A niet divu, na svoje si tu prídu rodiny s deťmi, rybári, jachtári, surfisti, cyklisti i seniori. Mladí tu nájdu veľa možností zábavy až do ranných rodín, staršia generácia môže relaxovať v preslávených kúpeľoch. V okolí jazera sa ich nachádza hneď niekoľko.

Čo všetko môžete robiť pri Balatone?

  • vodné športy: napríklad surfing, vodné lyže, vodné bicykle
  • rybárčenie
  • pešia turistika
  • cykloturistika
  • kúpeľné procedúry

Z turistických cieľov možno menovať krásny barokový zámok Helikon, múzeum kočiarov či múzeum hračiek, v ktorom si deti budú pripadať ako v raji. Ak počas výletov vyhladnete, rozhodne nemusíte zúfať, pretože miestna ponuka pokrmov je naozaj široká. Dať si môžete napríklad aj u nás obľúbené langoše, rôzne upravované ryby alebo pikantnú rybiu polievku halászlé. Ďalej môžete vyskúšať túrógombóc - tvarohové knedle so smotanou a cukrom alebo studené ovocné polievky.

Viac informácií
Mesto Hévíz
Mesto Hévíz
Termálne jazero Hévíz
Termálne jazero Hévíz
Keszthely
Keszthely