Spoznajte historickú Šoproň, navštívte známe termálne kúpele Hegykö, alebo neobmedzene relaxujte v prvotriednom wellness s bazénmi, saunami, parným kúpeľom a fitness v zámockom hoteli Szidónia Manor House ****.
Spoznajte historickú Šoproň, navštívte známe termálne kúpele Hegykö, alebo neobmedzene relaxujte v prvotriednom wellness s bazénmi, saunami, parným kúpeľom a fitness v zámockom hoteli Szidónia Manor House ****.

Luxusná dovolenka v unikátnom zámockom hoteli Szidónia ****

Zámocký hotel Szidónia Manor House **** je prekrásny štovrhviezdičkový hotel, ktorý je situovaný v priestoroch historického zámku zo 17 storočia. Hotel je tiež obklopený nádherným okolitým parkom a ponúka všetok zámocký komfort.

Ubytovanie v izbách superior si zamilujete vďaka jedinečným dreveným interiérom a ich romantickej atmosfére. Samozrejmosťou izieb je aj vlastné sociálne zariadenie a všade dostupné wifi pripojenie.

V hotelovej reštaurácii Valentin sa môžete tešiť na bohaté raňajky a večere formou bufetu alebo trojchodového menu. Ochotný personál ponúkne tiež najrôznejšie ochutnávky jedál a pokrmov. Objavovať môžete ako skvelé Maďarské vína, tak špeciality miestnej kuchyne.

Okrem reštaurácie je súčasťou hotela aj koktejlový bar a kaviareň.

Prvotriedne wellness s bazénmi k vašim službám

Jedinečný zážitok a skvelý oddych v jednom si doprajete v hotelovom Vital spa. To pre svojich hostí ponúka plavecký a zážitkový bazén, fínsku a bio saunu a parný kúpeľ s aromaterapiou.

Za príplatok máte možnosť využiť aj ďalšie ponuky wellness, ako sú rôzne druhy masáží, aromatické kúpele alebo skrášľujúce procedúry

Vďaka hotelovému fitness, kde sa môžete pretiahnuť alebo si zajazdiť na rotopede a priľahlom wellness bare už k dokonalosti naozaj nič nechýba.


Hotel Szidónia Manor House **** je vďaka svojej pôvodnej architektúre a interiérom po práve členom Združenia rakúskych a maďarských zámkov, a držiteľom mnoho oceení, ako sú napríklad ceny World Luxury Hotel Awards 2015 a Traveller's choice 2016, vyhlasované cestovateľským portálom TripAdvisor.


V priľahlom parku a okolí sa môžete venovať mnoho činnostiam, či už to budú romantické prechádzky, rybárčenie či jazda na bicykli.

Na výlet do Šoproně, kúpeľov Hégyko alebo Viedne

Šoproň (25 km) je krásne historické mesto, ktoré sa teší veľkej obľube turistov. Potom čo si prejdete centrum mesta s množstvom synagóg, kostolov a ďalších pamiatok, vydajte sa k Neziderskému jezeru, ktoré je zapísané na zozname prírodných pamiatok UNESCO.

Ešte bližšie máte obľúbené termálne kúpele Hegykő (13 km/15 minút jazdy od hotela), kde si užijete mnoho vnútorných a vonkajších bazénov a atrakcií spolu s jedinečnou termálnou vodou. Kúpele sú otvorené každý deň od 9:00 do 17:00 hod. a celodenné vstupné pre dospelého stojí cca 5 €.

Za kultúrou môžete vyraziť aj do neďalekej Viedne (95 km) či Bratislavy (85 km). Asi po hodine jazdy narazíte na populárne kúpeľné mesto Mosonmagyaróvár. Za pozretie stojí a blízky zámok v Esterházy Fertöd s písaným sprievodcom v češtine.

Szidonia Manor House ****

Szidonia Manor House ****

Röjtöki út 37 , Röjtökmuzsaj
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kastélyszálló-Szidonia Röjtökmuzsaj Kft. IČ: 08-09-010248


06 99 544 810

szidonia@szidonia.hu

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie