Oddýchnite si v Maďarsku kúsok od rakúskych hraníc na mieste plnom cyklotrás. Čaká vás hotel Gastland Átrium *** s polpenziou, zapožičaním bicyklov a celodennou vstupenkou do Thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness.
Oddýchnite si v Maďarsku kúsok od rakúskych hraníc na mieste plnom cyklotrás. Čaká vás hotel Gastland Átrium *** s polpenziou, zapožičaním bicyklov a celodennou vstupenkou do Thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness.

Ubytovanie uprostred zelene len kúsok od centra

Hotel Gastland Átrium *** sa nachádza na pokojnom mieste a je obklopený zeleňou, ale do centra mesta (1,5 km) sa dostanete behom chvíľky. Ubytovaní budete v útulne zariadených dvojlôžkových izbách, ktoré majú vlastné sociálne zariadenie, telefón, minibar, LCD TV a WiFi.

K hotelu patrí elegantná reštaurácia s ponukou rozmanitých jedál. Tu vám tiež budú servírované raňajky. V lete príde vhod záhrada s posedením a gril.

Vodné radovánky a termálna voda

Thermalpark St. Gotthard Spa & Wellness (8:00 - 20:00 hod), ktorý je u turistov vyhľadávaným a obľúbeným miestom je len 2 km (30 minút pešo) od hotela. Do tohto úžasného vodného sveta s liečivou vodou máte celodenný vstup v cene balíčka.

  • Thermalpark (1 500 m² vodnej plochy) ponúka nadštandardné wellness a kúpeľné služby. Atmosféru podčiarkujú palmy a exotické rastliny umiestnené v areáli.
  • K dispozícii sú bazény, šmýkačky, tobogány, wellness, rímske kúpele i sauny (fínske, infra).
  • Liečivá termálna voda obsahuje hydrogénuhličitan sodný a CO2.
  • Voda pomáha pri liečbe pohybového aparátu, gynekologických ťažkostí a má priaznivý vplyv aj na liečbu neurologických a cievnych problémov.
  • Ak by ste chceli navštíviť kúpele viac dní svojho pobytu, celodenný vstup pre dospelého kúpite za cca 12 €.

Výlety a Rakúsko i Slovinsko za rohom

Szentgotthárd je mesto ako stvorené na prechádzky, ktoré spestrujú okolité pamiatky. Prejdite sa k barokovému kostolu a kláštoru Nanebovzatia Panny Márie. Nájdete tu tiež krásnu barokovú záhradu.

  • Okolie mesta križuje na oboch stranách hraníc množstvo kvalitných cyklotrás.
  • Národný park Őrség (20 km) s rozsiahlymi lesmi, mokraďami, rašeliniskom a množstvom zaujímavých rastlín nadchne milovníkov turistiky.
  • Do Slovinska (15 km) a Rakúska (700 m) sa vydajte len tak na prechádzku, alebo ochutnať miestnu kuchyňu.
Gastland Átrium Hotel ***

Gastland Átrium Hotel ***

Alkotmány u. 81.D , Szentgotthárd
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vendégváró Vendéglátó Kft. IČ: 01-09301151


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná