Dokonalú dovolenku plnú odpočinku zažijete v Gotthard Therme Hotel **** pri rakúskych hraniciach. Hotel je chodbou priamo napojený na termálne kúpele s 1 500 m² vodnej plochy, vírivkami, šmykľavkami, termálnym bazénom, saunovou zónou a vodnými atrakciami. Užite si neobmedzený relax vo wellness centre a pochutnajte si na skvelej polpenzii a all inclusive nápojoch.

Overené Travelkingom

“Gotthard Therme Hotel & Conference je úžasný! Musím pochváliť dokonale čisté prostredie a neuveriteľne bohatú polpenziu, s rodinou sme ocenili najmä neobmedzenú konzumáciu nealkoholických nápojov, kávy a čaju počas dňa. S hotelom je priamo prepojené St. Gotthard Spa & Wellness - stačí sa prezliecť do plaviek a županu a za pár minút si môžete užívať vodné šmykľavky, hydromasážne vírivky, bazény a sauny, parné kabíny a ďalšie atrakcie. Skvelá je aj lokalita, s výbornou dostupnosťou do Rakúska a Národného parku Őrség. Ak nechcete tráviť čas len vo wellness, zarezervujte si výlet so sprievodcom alebo vyrazte na cyklovýlet. Rozhodne nebudete ľutovať. Aj my sme si užili dokonalú dovolenku a určite sa znova vrátime.” Prečítajte si celú recenziu

Szabolcs Laza - Obchodný tím
Osobne overené v: Júni 2023

O ubytovaní

Gotthard Therme Hotel & Conference **** leží v najzápadnejšom maďarskom meste Szentgotthárd na pomedzí hraníc s Rakúskom a Slovinskom. Táto lokalita je ideálna na relaxačnú aj aktívnu dovolenku a pobyty s deťmi. Priamo v Szentgotthárde leží barokový kostol (300 m) s krásnou záhradou a zaujímavou výzdobou od slávnych maliarov. Medzi lákadlá mesta patrí aj historická budova divadla (280 m) alebo múzeum spisovateľa Pávela Ágostona (600 m).

V bezprostrednej blízkosti hotela začína územie Národného parku Őrség, kde môžete po mnohých kilometroch turistických trás objavovať krásy miestnej prírody s mnohými druhmi vzácnych rastlín i zvierat. Blízke jazero Hársas (6 km) je možné celé obísť po 2 km dlhom značenom chodníku. Stačí prejsť neďaleké hranice a môžete objavovať rakúske kúpeľné mestečko Loipersdorf (18 km) alebo malebný hrad Güssing (15 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba typu Superior má rozlohu 25 m², k vybaveniu izby patrí klimatizácia, televízia, telefón, WiFi pripojenie, posedenie s konferenčným stolíkom, minibar, trezor, fén a vlastná kúpeľňa. K väčšine týchto izieb patrí balkón s krásnym výhľadom do hotelovej záhrady a okolitej krajiny.

Pre väčšie pohodlie môžete zvoliť Rodinnú izbu s veľkosťou 35 m², ktorý ubytuje 2 dospelé osoby s možnosťou 2 prísteliek. Nechýba vlastná kúpeľňa, klimatizácia, WiFi pripojenie a ďalšie nevyhnutnosti. Tieto izby nemajú balkón.

Na čom si pochutnáte?

Príjemná hotelová reštaurácia s terasou do záhrady ponúka hosťom bohaté a zdravé raňajky formou bufetu. Hlad či chuť počas dňa zaženiete ľahkými aj výdatnejšími pokrmami z jedálneho lístka, ktorý sa mení s ohľadom na sezónnosť a lokálny pôvod potravín. Večer sa v hotelovej reštaurácii podávajú rozmanité bufetové večere s ponukou špecialít medzinárodnej a maďarskej kuchyne. Na obľúbený nápoj či ľahké občerstvenie môžete zájsť do lobby baru. Ďalšie bary sú súčasťou areálu wellness.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum so stredomorskou atmosférou s palmami a exotickými rastlinami. Pod sklenenou kupolou sa na viac ako 1 500 m² vodných plôch nachádzajú vírivky, bazény, odpočiváreň aj saunový svet, ktorého súčasťou je napríklad fínska, parná aromaterapeutická či infra sauna. Doprajte si ďalej niektorú zo širokej ponuky masáží a kozmetických procedúr. Navštíviť môžete tiež solárium, fitness centrum alebo si zahrať squash na hotelových kurtoch.

Cestujete s deťmi?

Hotel myslí aj na rodiny s deťmi. Personál vám na požiadanie dá k dispozícii vybavenie pre najmenších hostí ako detskú postieľku, vaničku, detské schodíky a sedátko na WC alebo jedálenskú stoličku. Vo wellness nájdu najmenší hostia detský a výukový bazén i šmýkačky. Veľa zábavy čaká aj v detskom kútiku a na vonkajšom ihrisku. Počas letných mesiacov a počas sviatkov sú pre deti pripravené zábavné animačné programy.

Niečo naviac

Miestna termálna voda napomáha v liečbe chorôb pohybového aparátu, gynekologických ťažkostí a pri rehabilitácii po športových úrazoch. Blahodarne pôsobí na liečbu neurologických ochorení, porúch cievneho systému a je vhodná k celkovému uvoľneniu svalstva.

Gotthard Therme Hotel & Conference ****

Gotthard Therme Hotel & Conference ****

Füzesi út 3/B , Szentgotthárd
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Gral Europe Kft. IČ: 14899339-2-41


+ 36 94 554 066

reservation@gotthardhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
20 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
20 m

Tipy na výlet

St. Gotthard Spa & Wellness

St. Gotthard Spa & WellnessTip na výlet

Vďaka chodníkom z prírodného kameňa, palmám a iným exotickým rastlinám, sa budete v St. Gotthard Spa & Wellness cítiť ako pri Stredozemnom mori. V zážitkovej časti kúpeľov vás čakajú bazény s termálnou vodou, deti určite ocenia množstvo šmýkačiek a iných atrakcií, detský kútik a vonkajšie ihrisko. Celodenné vstupné vás vyjde na 3 300 HUF (cca 11 €).

Szombathely
Szombathely
Úzkokoľajka Lenti
Úzkokoľajka Lenti
Národný park Örségi Nemzeti
Národný park Örségi Nemzeti