Spoznajte maďarský Visegrád, vydajte sa na výlet do Budapešti, vychutnajte si maďarské špeciality, relaxujte vo vonkajšom i vnútornom bazéne, užite si neobmedzené wellness. Ubytovaní budete v luxusnom hoteli Visegrád****
Spoznajte maďarský Visegrád, vydajte sa na výlet do Budapešti, vychutnajte si maďarské špeciality, relaxujte vo vonkajšom i vnútornom bazéne, užite si neobmedzené wellness. Ubytovaní budete v luxusnom hoteli Visegrád****

Nezabudnuteľný pobyt v hoteli Visegrád**** pri Budapešti

Hotel Visegrád**** nesie názov po kľudnom mestečku, v ktorom stojí. Hotel je obklopený prírodou a má krásny výhľad na Dunaj. Visegrád nájdete asi 30 - 40 minút od Budapešti a 25 minút od slovenských hraníc.

Izby sú priestranné a luxusne zariadené s plazmovou TV a balkónom, samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa. V reštaurácii si pochutnáte na vynikajúcej strave s bohatými porciami a ochutnáte aj maďarské špeciality.


Hotel Visegrád je priateľský k rodinám s deťmi - k dispozícii je tu detská vanička, postieľka, vysoké stoličky, babysitting (na vyžiadanie), stolové hry, detská herňa v reštaurácii, sezónna detská dielnička, detský bazén i šmýkačka.


 

Relaxácia vo wellness

V novom hotelovom wellness nájdete všetko, čo si môžete priať. K dispozícii vám je vonkajší aj vnútorný bazén, vírivka s výhľadom na Dunaj, niekoľko druhov sáun (fínska, bio, infra), ochladzovací systém, relaxačná miestnosť, soľná a parná kabína i fitness centrum.

Za príplatok využite solárium, alebo si doprajte masáže či manikúru. Vo wellness je tiež Corvin Bar, takže sa môžete kedykoľvek občerstviť.

K známej vyhliadke aj do maďarskej metropoly s pamiatkami UNESCO

Na prechádzku sa vydajte do blízkeho lesa, alebo do mesta, ktoré je naozaj krásnou časťou Maďarska s legendárnou vyhliadkou na Dunaj a široké okolie, kde nájdete i pevnosť.

Po pol hodine jazdy sa dostanete do Budapešti. Maďarská metropola na Dunaji má bohatú históriu a je zaradená na zoznam pamiatok UNESCO - nielen preto je turistami veľmi obľúbená. Odporúčame navštíviť Tropicarium - najväčšie morské akvárium v ​​Európe. Ďalej je tu 123 termálnych prameňov, množstvo kúpeľov (Gellert, Rudas, Széchenyi, ...), sto rokov stará budova Parlamentu sa 700 miestnosťami.

Hotel Visegrád ****

Hotel Visegrád ****

Rév u. 15. , Visegrád
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Please complete IČ: Pleasecomplete


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie