Parádny Hotel Annabella*** Superior, kúpeľné mesto Balatonfüred, jazero Balatón 250 m od vás, využitie bazénov a sauny a k tomu parádna cena - to je ideálna rodinná dovolenka! Deti nadchnú animácie, ihriská i diskotéky.
Parádny Hotel Annabella*** Superior, kúpeľné mesto Balatonfüred, jazero Balatón 250 m od vás, využitie bazénov a sauny a k tomu parádna cena - to je ideálna rodinná dovolenka! Deti nadchnú animácie, ihriská i diskotéky.

Ubytovanie v hoteli obľúbenej siete Danubius

V centre mesta Balatonfüred a len 250 metrov od Balatónu nájdete Hotel Annabella*** Superior, ktorý spadá pod svetoznámu sieť hotelov Danubius. Z izieb tak budete mať výhľad na prekrásnu panorámu Tihanyského poloostrova.

Ubytovaní budete v izbe typu štandard s kúpeľňou s vaňou, fénom, TV, telefónom a minibarom. Nechýba ani balkón. Za príplatok sú možné izby Superior a Executive (tu naviac i klimatizácia).

Tešte sa na vynikajúcu maďarskú i mezinárodnú kuchyňu, na ktorej si pochutnáte v reštaurácii Annabella. Vyskúšajte miestne vína z okolitých vinárstiev, ktoré získali rôzne ocenenia. Večer si poseďte v záhradnej pivárni a doprajte si tento lahodný mok (1.5. - 30.9. v čase 18:00 - 23:00).


Hotel Annabella je u svojich hostí veľmi obľúbený predovšetkým pre svoju chutnú kuchyňu, milý a ochotný personál, ale tiež pre svoje parádne umiestnenie. Hotel nájdete kúsok od Balatónu, kde má svoju vlastnú pláž. Priezračné jazero s piesočnatým dnom si určite užijete. Blízko to máte aj na krásnu promenádu a do aquaparku. Lokalita je skvelá k jarnej i letnej dovolenke.


Dokonalá relaxácia i zábava pre deti

V hotelovom wellness si môžete dopriať zaslúžený odpočinok. Využiť môžete krytý plavecký bazén i vonkajší zahradný bazén, saunu a za príplatok i solárium. V lete príde vhod aj terasa na opaľovanie.

Zabavit sa môžete pri hraní stolného tenisu, mini-golfu či basketbalu.

Deti určite nadchne trampolína, ale i športové programy a hry, ktoré pre ne prichystá animačný tím. K dispozícii je pre ne takisto ihrisko a 6x týždenne sa môžu vyblázniť na detskej diskotéke.

Kúpanie nielen v Balatone, výlety i športovanie

Len 250 metrov od hotela leží preslávené "maďarské more" Balatón. Kupanie je vhodné už od mája, ale i v skorších mesiacoch sa sem môžete vydať aspoň na prechádzku. Môžete vyskúšať plachtenie, kajak, kanoe, vodné lyže alebo golf. V hoteli vám radi zapožičajú bicykle.

Pokiaľ zatúžite po termálnych prameňoch, vydajte sa na výlet do okolných miest.

  • V mestečku Balatonfürede na vás dýchne príjemná kúpeľná atmosféra. Vyviera tu 7 prameňov, z ktorých sa jeden používa k pitným kúram. Liečivá minerálna voda je vhodná pri srdcových ochoreniach.

  • V mestečku Siófók (40 km) si môžete oddýchnuť v rímskych kúpeľoch Galérius, kde nechýbajú bazény s termálnou vodou, atrakcie i relaxačné prvky (sauna, para, vírivka).

Čo ešte môžete behom svojej dovolenky podniknúť?

  • Kopcovité okolie je ideálne k výletom i cykloturistike. Vrcholky vám poskytnú úžasný výhľad na celú oblasť.
  • Na severnej strane Balatonu sa rozkladá známa vinarská oblasť Badacsony s vyhláseným vínom. Nájdete tu niekoľko prírodných parkov ideálnych k výletom.
  • Za návštevu stojí Tapolca (44 km). Nájdete tu totiž podzemnú jaskyňu, v ktorej sa môžete plaviť na loďkách, čo je naozaj skvelý zážitok.
Danubius Hotel Annabella *** Superior

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Deák Ferenc utca 25. , Balatonfüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná