Pobyt v Maďarsku len kúsok od krásnej Budapešti v Royal Club Hoteli**** Visegrád s wellness (bazény, sauny, soľná jaskyňa, Kneippov chodník). Navštívte vyhliadku aj pevnosť vo Vyšehrade a pamiatky UNESCO v hlavnom meste.
Pobyt v Maďarsku len kúsok od krásnej Budapešti v Royal Club Hoteli**** Visegrád s wellness (bazény, sauny, soľná jaskyňa, Kneippov chodník). Navštívte vyhliadku aj pevnosť vo Vyšehrade a pamiatky UNESCO v hlavnom meste.

Luxusný hotel vhodný aj pre rodiny s deťmi

Krásny Royal Club Hotel**** Visegrád stojí kúsok od Dunaja a len 400 metrov od centra Visegrádu. Ubytovaní budete v komfortne vybavených izbách Standard s vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, LCD TV, telefónom, trezorom, chladničkou, mikrovlnnou rúrou a balkónom či terasou.

V hotelovej reštaurácii si vychutnáte polpenziu (raňajky a večere, ktoré možno vymeniť za obed). Ochutnajte vyberanú maďarskú aj medzinárodnú kuchyňu. V bare si môžete dopriať popoludňajšiu kávu.

V hoteli sa určite zapáči aj deťom, pre ktoré je k dispozícii vonkajšie ihrisko a detský bazén. Zahrať si tu môžu stolný futbal, tenis alebo biliard.

Relaxácia v skvelom wellness

Užite si neobmedzený odpočinok v hotelovom wellness centre. Využite vonkajší bazén (od konca apríla), vnútorný bazén, fínsku a infra saunu, solárium, Kneippov chodník a soľnú jaskyňu.

K dispozícii je aj fitness centrum a dopriať si môžete aj masáž a ďalšie procedúry (za príplatok).

Na legendárnu vyhliadku aj do maďarskej metropoly

Na prechádzku či na bicykli sa vydajte do blízkeho lesa či po meste. Visegrád je naozaj krásna časť Maďarska s legendárnou vyhliadkou na Dunaj a široké okolie. Nájdete tu aj historickú pevnosť, ktorá stojí za návštevu.

Asi 35 minút jazdy autom je vzdialená Budapešť. Maďarská metropola na Dunaji má bohatú históriu a je zaradená na zoznam pamiatok UNESCO - nielen preto je turistami veľmi obľúbená. V Budapešti sa nudiť nebudete - je tu toľko pamätihodností a zábavy!

Zabaviť sa zájdite na skvelú horskú dráhu. Viac informácií tu.

Royal Club Hotel **** superior

Royal Club Hotel **** superior

Fő utca 92 , Visegrád
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
R-Ing Kft. IČ: 13-09-192106


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
21 km
Zjazdovka
3,5 km