V Hoteli Prom *** vás čakajú okrem polpenzie, welcome drinku, bazéna, sauny či vírivky aj nekonečné možnosti zábavy. Krkonošská príroda je ako stvorená na množstvo výletov, neďaleko je napríklad stredisko Pec pod Sněžkou alebo Špindlerův Mlýn.

O ubytovaní

Hotel Prom *** nájdete na úpätí Černej hory v Krkonošskom národnom parku medzi dvoma mestami - športovým strediskom Pec pod Sněžkou a Jánskými Lázněmi. Neďaleko (33 km) leží tiež Špindlerův Mlýn, ktorý je celoročne centrom zábavy a rôznych športových aktivít. Poznávajte okolité hory (napríklad priamo Černú horu vrátane fantastickej rozhľadne, cca 7,3 km), kultúrne a historické pamiatky mesta Trutnov (12 km), alebo relaxujte v Jánských Lázňach (3,6 km). Navštívte tiež ZOO Dvůr Králové so safari (33 km) či hospital Kuks (33 km). Milovníkov zimných športov poteší, že najbližšie zjazdovky sú vzdialené len 700 m, pod svahmi moderného Ski rezortu Černá hora (2 km) ste autom za pár minút.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba HOTEL (16 m²) sa ponúka vo variante Twin s oddelenými jednolôžkovými posteľami, alebo vo verzii s manželským lôžkom. Súčasťou vybavenia izby je kúpeľňa so sprchou, satelitná TV, trezor, písací stôl so stoličkou a WiFi pripojenie. K dvom lôžkam je do izby možné pridať aj prístelku.

Trojlôžková izba HOTEL (18 m²) je vybavená 3 jednolôžkovými posteľami a tiež umožňuje prístelku, celkovo tak ubytuje až 4 osoby. Vybavenie je rovnaké ako pri dvojlôžkovej variante, teda vlastná kúpeľňa so sprchou, pracovný stôl, satelitná televízia, WiFi pripojenie a trezor.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je aj príjemná reštaurácia, v ktorej sa servíruje výdatná polpenzia.

Kde budete relaxovať?

Hotel Prom *** má tiež svoje wellness centrum, takže si po dlhom dni plnom turistiky či výletov môžete odpočinúť napríklad v bazéne, saune alebo vírivke.

Niečo naviac

Komu ešte zostáva energia, ten môže navštíviť fitness, kde čakajú rotopedy, šliapacie bicykle, bežecký pás a skákacie lopty. K dispozícii je biliard, šípky, ping-pong, stolný futbal, trampolína, vonkajšie posedenie a pre skupiny tiež možnosť grilovania. V zimnom období isto oceníte tiež lyžiareň.

Hotel Prom ***

Hotel Prom ***

Pietteho nám. 27 , Svoboda nad Úpou
Česká republika

+420 499 871 179

info@hotelprom.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
40 m
Aquapark
2,7 km
Zjazdovka
0,7 km
Bežkovanie
0,7 km