Krkonoše sa jednoznačne radia medzi najkrajšie hory a špeciálne v Janských Lázňach je obrovské množstvo vyžitia. Penzión Adélka *** je perfektným východiskovým bodom pre výlety, k miestnej obľúbenej atrakcii, Chodníku korunami stromov, to budete mať len pár krokov. Počas 10 minút chôdze navyše dôjdete do centra miestneho kúpeľného areálu, ktorý ponúka množstvo wellness procedúr. V cene budete mať raňajky formou bufetu/polpenziu a vstup do sauny.

O ubytovaní

Krkonoše sa jednoznačne radí medzi naše najkrajšie hory a špeciálne v Janských Lázňach je obrovské množstvo vyžitia. Okrem turistiky, cyklistiky po hrebeňoch Krkonôš (či už s pomocou lanovky, alebo po svojich) je možné navštíviť rozhľadňu a zároveň Náučný chodník v korunách stromov. Penzión Adielka *** je perfektným východiskovým bodom pre tieto výlety. Navyše stojí len 10 minút chôdze od miestneho kúpeľného centra, ktoré ponúka množstvo wellness procedúr.

Na výlet môžete vyraziť na Černohorské rašeliniská (7,4 km), ktorého vek sa odhaduje až na 6 000 rokov, alebo k vyhliadke Muchomůrka (2,7 km), altánok v tvare huby sa bude páčiť predovšetkým deťom. Neďaleko odtiaľto je navyše Farmpark Muchomůrka (2,5 km) s prírodným ihriskom a zookútikom so zvieratkami. Celá rodina sa skvele zabaví aj v Lanovom parku Janské Lázně (210 m) s 36 prekážkami. A za lyžovaním? Za tým sa vydajte napríklad do 400 m vzdialeného Ski rezortu Černá hora, ktorý je s 50 km zjazdoviek najväčším lyžiarskym areálom v Českej republike.

Kde budete spať?

V penzióne vás ubytujú v jednej z novo zrekonštruovaných, prírodných a predovšetkým útulných izieb s televíziou, WiFi pripojením, a vlastnou kúpeľňou so sprchou. Ponúkané izby sú dvojlôžkové s oddelenými lôžkami alebo manželskou posteľou, prípadne trojlôžkové. Fén je bezplatne k dispozícii na recepcii.

Na čom si pochutnáte?

S penziónom susedí Ex bar Krakonoš, kde si pochutnáte na skvelých raňajkách formou bufetu vrátane neobmedzených horúcich nápojov na posilnenie pred akýmkoľvek vaším programom.

Kde budete relaxovať?

V hoteli je k dispozícii vonkajší bazén (otvorený iba v lete), sauna a vyhrievaná vonkajšia vírivka.

Cestujete s deťmi?

Deti určite veľmi radi využijú detský kútik aj ihrisko v tesnej blízkosti penziónu.

Niečo naviac

Voľný čas môžete stráviť napríklad hrou stolného tenisu alebo biliardu a v penzióne si navyše môžete zapožičať bicykle.

Penzion Adélka ***

Penzion Adélka ***

Černohorská 160 , Janské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Erik Kubeša IČ: 75547414


420 774 60 20 20

ekubesa@seznam.cz

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
0,5 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,4 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn