Navštívte najvyššie české hory Krkonoše, ubytujte sa pohodlne v Penzióne Lesní Zátiší a užite si všetky výhody balíčka. Čaká vás polpenzia s domácimi dezertmi, exteriérový bazén, zľava do sauny, ale aj športové vyžitie. Úschova bicyklov je zdarma.

Navštívte najvyššie české hory Krkonoše, ubytujte sa pohodlne v Penzióne Lesní Zátiší a užite si všetky výhody balíčka. Čaká vás polpenzia s domácimi dezertmi, relaxácia v bazéne či saune i športové vyžitie na ihrisku.

Hosťom je k dispozícii vonkajší solárne vyhrievaný bazén s ležadlami a slnečníkmi, so zľavou sa vyhrejete tiež v saune.

Na vybláznenie sa a na rôzne loptové hry je určené vonkajšie trávnaté ihrisko. Lopty a rakety so sebou baliť nemusíte, v penzióne vám ich zdarma zapožičajú. Príjemný večer potom môžete stráviť pri táboráku, vo vnútri penziónu si potom môžete zasúťažiť v stolnom tenise alebo stolnom futbale.

Turistika v Krkonošiach pešo aj na bicykli

Okolité svahy zaisťujú celoročné športové vyžitie a turistické trasy dostupnosť obľúbených cieľov, napr. Černé skály alebo Labské boudy. Vydať sa samozrejme môžete až na Sněžku alebo len do neďalekého Špindlerovho mlýna. Ak sa najradšej pohybujete na dvoch kolesách, využijete úschovňu bicyklov zdarma.

Penzion Lesní Zátiší

Penzion Lesní Zátiší

Benecko 44 , Benecko
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Richard Salač IČ: 63936020


+420 606 717 683

recepce@penzionlesnizatisi.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie