Pobyt v Benecku, najslnečnejšom mieste Krkonôš a "vzdušných kúpeľoch" je ideálny pre páry a rodiny. V hoteli Sůva si užijete tradičnú krkonšskou kuchyňu a relax na terase. Deti nadchne ihrisko s trampolínou.
Pobyt v Benecku, najslnečnejšom mieste Krkonôš a "vzdušných kúpeľoch" je ideálny pre páry a rodiny. V hoteli Sůva si užijete tradičnú krkonšskou kuchyňu a relax na terase. Deti nadchne ihrisko s trampolínou.

Vzdušné kúpele v horskom hotelíku

V nádhernom prostredí Krkonôš v nadmorskej výške 900 m sa nachádza horské stredisko Benecko, ktorému sa hovorí "vzdušné kúpele" a je tiež najslnečnejším miestom Krkonôš. Vydajte sa na dovolenku práve sem do krásneho horského hotela Sůva ***, ktorý sa pýši vynikajúcim hodnotením od zákazníkov. Na Bookingu má dokonca 9 bodov z 10!

Ubytovaní budete v komfortnej horskej izbičke s vlastnou kúpeľňou, TV a posedením. Čakať na vás bude fľaša Prosecca na privítanie.


Hotel, ktorý si deti zamilujú

Hotel Sůva je ideálny pre rodiny s deťmi každého veku. K dispozícii je detská postieľka, prístelka pre staršie deti, možnosť zapožičania detského vybavenia, v reštaurácii je aj detský kútik a pri hoteli detské ihrisko. Neďaleko hotela je tiež turistická trasa ideálna na prechádzku s kočíkom.


Pokrmy z lokálnych surovín pripravované s láskou

Tešte sa na polpenziu, ktorá sa podáva v hotelovej reštaurácii zameranej na tradičnú krkonšskú kuchyňu. Čakajú vás bohaté raňajky (8:00 - 10:00 hodín) formou bufetu a večere (17:00 - 20:30 hodín) výberom z niekoľkých jedál ponuky polpenzie.

Páni určite ocenia točenú plzínku a na dámy, okrem talianskeho Prosecca, čaká selekcia citlivo vybraných tuzemských aj zahraničných vín.

Relax na terase aj túry po okolí

Hotel má tiež terasu, ktorá je ideálna na relax, pre deti je pripravené detské ihrisko s trampolínou.

Hneď pri hoteli môžete vkročiť na turistickú trasu, ktorá je vďaka rovným cestám ideálna pre každého turistu aj pre rodinu s kočíkom. K dispozícii je tiež trasa pre cykloturistov. Vydajte sa tiež do neďalekého nákupného či zábavného strediska.

TIP: Využite KARTU HOSŤA a doprajte si aktivity na Benecku s 25% zľavou (napr. Bazén, saunu, soľnú jaskyňu a i.) a ďalšími výhodami.

Hotel Sůva ***

Hotel Sůva ***

Benecko 91 , Benecko
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VICE&MORE s.r.o IČ: 24217018


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná