Vydajte sa do penziónu Nemanský mlyn pri Českom lese, krásna príroda, kúpanie v bazéne, chutná polpenzia a parádna cyklotrasa priamo pri penzióne - ideálna dovolenka pre vášnivých cyklistov. Ako bonus fľaša vína.
Vydajte sa do penziónu Nemanský mlyn pri Českom lese, krásna príroda, kúpanie v bazéne, chutná polpenzia a parádna cyklotrasa priamo pri penzióne - ideálna dovolenka pre vášnivých cyklistov. Ako bonus fľaša vína.

Penzión priamo pri cyklotrase a Českom lese

Doprajte si parádnu dovolenku v penzióne Nemanský mlyn, ktorého história siaha až do 18. storočia. Štýlové ubytovanie v malej dedinke Havlovice Vám zaručí pobyt plný letnej pohody. Neďaleko tiež nájdete chránenú krajinnú oblasť Český les, kde môžete obdivovať pestrú prírodu.

Ubytovanie ponúka penzión v štúdiách pre dvoch. Každé štúdio má vlastnú obývaciu izbu a spálňu v podkroví s možnosťou prístelky. Všetky štúdiá sú vybavené vlastným sociálnym zariadením a TV.

Relax v bazéne, na tenise alebo pri krbe

Využiť môžete aj záhradu penzióna, kde nájdete ihrisko pre tenis, volejbal či nohejbal. V letných mesiacoch je k dispozícii 15 m dlhý bazén. Na relax je ideálne vonkajšie posedenie pri otvorenom krbe.

Priamo pri penzióne nájdete krásnu cyklotrasu a in-line chodník, ktoré lákajú všetkých nadšených milovníkov bicyklov. Rozhodne si ich preto nezabudnite na Vašu dovolenku pribaliť so sebou.

Výlety do okolia - hrady, záhrady alebo aquapark

Okrem prírody Českého lesa môžete navštíviť tiež iné miesta, ktoré rozhodne stoja za návštevu. Kam teda vyraziť na výlety?

  • Domažlice - toto kedysi kráľovské mesto patrí k obľúbeným turistickým miestam v západnej časti Čiech. Vidieť tu môžete malebné domčeky s arkádami alebo napríklad známu Domažlickú vežu, ktorá je sprístupnená verejnosti a ponúka parádny výhľad do okolia.
  • Zámok Horšovský Týn - ako v rozprávke sa budete cítiť pri prehliadke rozľahlého zámku Horšovský Týn.
  • Hrad Švihov alebo Klenová - gotický vodný hrad Švihov je skvelou voľbou pre popoludňajší výlet. Obdivovať tu môžete tanečnú sálu s renesančným stropom. Ak zatúžite po trochu strašidelnějšom hrade, vyberte ten v Klenovej.
  • Americká záhrada Chudenice - ako na kontinente za oceánom sa budete cítiť práve tu. Rastliny, ktoré sa bežne dajú vidieť len v Amerike, vytvárajú špecifický ráz tohto miesta.
  • Aquapark Waldmünchen - osviežiť sa môžete v neďalekom nemeckom aquaparku, kde nájdete detský bazén, slaný bazén s masážnymi tryskami, 60 m dlhý tobogán alebo kanál s divokou vodou.
Penzion Nemanský Mlýn

Penzion Nemanský Mlýn

Havlovice 22 , Domažlice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Svatopluk Konop IČ: 64409449


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie