Chcete si užiť pohodový pobyt v Plzni so všetkým komfortom? Zavítajte do štýlového Hotela Avenue Pallova 28 ****, kde na vás čaká nielen moderné ubytovanie, ale aj výborné raňajky formou bufetu. Navyše budete doslova pár krokov od najvýznamnejších plzenských pamiatok a zaujímavých atrakcií.

O ubytovaní

Hotel Avenue Pallova 28 **** sa nachádza v Plzni, len pár krokov od historického centra. Tých pár krokov navyše prejdete cez krásne Křižíkove sady, čaká vás tak príjemná prechádzka. Tešiť sa môžete predovšetkým na krásne pamiatky, zaujímavé atrakcie a výborné pivo. Všetky lákadlá mesta budete mať ako na dlani.

Pri svojich potulkách po pamiatkach nezabudnite navštíviť gotický chrám sv. Bartolomeja (550 m) s najvyššou kostolnou vežou v Česku, františkánsky kláštor s kostolom Nanebovzatia Panny Márie (550 m), renesančnú radnicu (450 m) postavenú podľa plánov talianskeho staviteľa Giovanniho de Statia Veľkú synagógu (900 m) alebo hrad Radyně (11,2 km), postavený pre Karola IV.

Plzeň má samozrejme tiež dlhú históriu v pivovarníctve, medzi miestne lákadlá tak patrí aj pivovar Plzeňský Prazdroj (550 m) a Pivovarské múzeum (300 m). Navštíviť môžete tiež múzeum Patton Memorial Pilsen (900 m) venované ceste spojeneckých vojsk od vylodenia v Normandii až na západ Čiech. S deťmi zase vyrazte do plzenskej zoo (2,2 km), DinoParku (2,8 km) alebo populárno náučného Techmania Science Centra (2,4 km).

Kde budete spať?

Pripravená pre vás bude naozaj krásna, štýlovo zariadená izba so všetkým komfortom. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, fén na vlasy, televíziu, sadu na prípravu kávy a čaju, mini chladničku a WiFi pripojenie.

  • Izba Superior má plochu 25 m² a je klimatizovaná. Nájdete v nej manželskú posteľ alebo oddelené jednolôžka, písací stôl so stoličkou a úložný nábytok.

  • Izba Deluxe s plochou 25 m² disponuje klimatizáciou, manželskou posteľou/oddelenými jednolôžkami, písacím stolom so stoličkou a úložným nábytkom. K izbe navyše patrí aj balkón alebo predzáhradka.

  • Izba Suite je väčšia (35 m²) a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami a obývacej izby s pohovkou a písacím stolom. Nechýba klimatizácia a balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu. Na obed, popoludňajšiu kávičku, večeru alebo drink si môžete zájsť do niektorého z podnikov v okolí. K populárnym patrí napríklad Pizzeria Da Pietro (850 m), talianska reštaurácia Rango (290 m), šenk a reštaurácia Lékárna (400 m) alebo plzenský KAFEC (400 m) ).

Avenue Pallova 28 ****

Avenue Pallova 28 ****

Pallova 2814/28 , Plzeň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MIRO servisní s.r.o. IČ: 44684576


606 756 385

info.pallova@avenuehotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 300 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn
Konstantinovy Lázně
Konstantinovy Lázně