Užite si skvelú rodinnú atmosféru v penzióne Alpský Dům na Šumave. V cene máte pobyt v apartmánovom byte s polpenziou a 40% zľavou do požičovne lyžiarskeho vybavenia. Vyberte si niektorú z variant na zimu.
Užite si skvelú rodinnú atmosféru v penzióne Alpský Dům na Šumave. V cene máte pobyt v apartmánovom byte s polpenziou a 40% zľavou do požičovne lyžiarskeho vybavenia. Vyberte si niektorú z variant na zimu.

Skvelá zimná dovolenka v blízkosti zjazdovky

Penzión Alpský Dům nájdete v pokojnej vilovej štvrti na okraji Železnej Rudy blízko zjazdovky Samoty. Ubytovaní budete v moderných apartmánových bytoch so samostatnou spálňou, obývacou izbous WiFi pripojením, kuchynským kútom a vlastným sociálnym zariadením.

V penzióne nájdete priestrannú reštauráciu a štýlový denný bar so širokou ponukou alkoholických aj nealkoholických nápojov, ktorá uspokojí naozaj každého. Hosťom je k dispozícii úschovňa lyží a požičovňa lyžiarskeho a snowboardového vybavenia.

Šumava - raj pre lyžiarov aj turistov

Šumava, to je turistický raj, kde si každý príde na svoje. V okolí penziónu je hustá sieť upravených bežeckých tratí aj veľké množstvo turistických trás. Hneď pri penzióne sa nachádza svah vhodný na sánkovanie a bobovanie pre tých najmenších.

Lyžiarske areály:

  • Areál Samoty leží iba 250 m od Alpského Domu, výborné podmienky na lyžovanie ocenia rodiny s deťmi aj pokročilí lyžiari.
  • V areáli Belveder (800 m) nájdete štyri zjazdovky a snowpark.
  • Ski areál Špičák (3 km) ponúka sedačkovú lanovku, zjazdovky rôznej obtiažnosti a snowpark.
  • Stredisko Veľký Javor (Nemecko, 7 km) - najnavštevovanejší areál pre lyžiarov všetkých kategórií disponuje piatimi zjazdovkami a moderným prepravným zariadením.

Na všetkých zjazdovkách prevádzkujú večerné lyžovanie a lyžiarsku školu. Mapy a prospekty sú k dispozícii v ITC Železná Ruda.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Čierne a Čertovo jazero - najväčšie šumavské ľadovcové jazerá sú častým výletným cieľom. Za videnie stojí jazero Laka a Prášilské jazero .
  • Železná Ruda - Do centra mesta dôjdete behom 5 minút. Dajte si obed v reštaurácii či pizzerii, pobavte sa na bowlingu alebo v kasíne. Nájdete tu tiež barokový kostol a múzeum.
  • Navštívte nemeckú stranu Šumavy. Národný park Bavorský les láka celou radou turistických atrakcií, napríklad často navštevovaným chodníkom v korunách stromov.
Penzion Alpský Dům

Penzion Alpský Dům

K Samotám E22 , Železná Ruda
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Autocentrum Neužil spol. s.r.o. IČ: 46883631


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie