V Beskydskom hoteli Ráztoka *** zažijete dokonalý pobyt. Vychutnáte si skvelú polpenziu aj sekt, oddýchnete si vo vírivke a užite si výlet lanovkou na Pustevny. Skúsiť môžete aj Nordic Walking.
V Beskydskom hoteli Ráztoka *** zažijete dokonalý pobyt. Vychutnáte si skvelú polpenziu aj sekt, oddýchnete si vo vírivke a užite si výlet lanovkou na Pustevny. Skúsiť môžete aj Nordic Walking.

Hotel sa nachádza v malebnom prostredí Beskýd

Užite si dovolenku v hoteli Ráztoka***, ktorý sa nachádza v malebnej oblasti Moravskoslezských Beskýd.

V blízkosti hotela sa nachádza aj sedačková lanovka, s ktorou zažijete nezabudnuteľný pohľad na okolitú krajinu z vtáčej perspektívy.

Hostia budú ubytovaní v útulne zariadených izbách s dreveným nábytkom, TV a vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha).

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na špecialitách z miestneho kraja aj medzinárodných pokrmoch. Šéfkuchár hotela má totiž veľmi bohaté skúsenosti zo zahraničia a varí zásadne len z čerstvých surovín.

Každé ráno sa tak môžete tešiť na raňajky formou bohatého bufetu, kde ochutnáte domáce paštéty, nátierky a marmelády.

Vydajte sa na potulky po okolí

V blízkosti hotelu je množstvo možností na výlety. Vydajte sa navštíviť sochu slovanského boha slnka, hojnosti a úrody - Radegasta, urobte si túru na Lysú horu alebo hrad Hukvaldy.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Pustevny - jedno z najznámejších miest samotných Beskýd. Nájdete tu typické drevené stavby v ľudovom slohu postavené v 19. storočí na návrh architekta Dušana Jurkoviča. Sú významnou križovatkou turistických trás a vďaka lanovej dráhe sú optimálnym miestom pre ďalšie výlety na Radhošť, Kněhyně a samozrejme k soche pohanského boha Radegasta.

  • Radhošť je najznámejší hora v chránenej krajinnej oblasti Beskydy. Meria 1129 metrov a ponúka krásne výhľady na celé Beskydy, Valašsko, Jeseníky a Malú a Veľkú Fatru.

  • Valašské múzeum v prírode - je najväčší a najstarší skanzen v strednej Európe, ktorý bol založený v roku 1925. V 3 expozíciách (drevenom mestečku, Valašskej dedine a Mlynskej doline) nájdete cca 100 pamiatkových objektov.

Hotel Ráztoka ***

Hotel Ráztoka ***

Trojanovice 364 , Trojanovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MPM-Quality, v.o.s. IČ: 47987430


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná