V krásnej oblasti Valašska a Beskýd sa rozhodne nudiť nebudete. Čakajú na vás krásne Pustevny, chodník korunami stromov Valaška či kúpanie v priehrade Horní Bečva. Len pár metrov od jej brehu stojí Penzión U Pláže, kde si oddýchnete v komfortnej izbe a pochutnáte na výdatných raňajkách formou bufetu.

O ubytovaní

Penzión U Pláže stojí len pár minút chôdze od brehu priehrady Horní Bečva (200 m), v rovnomennej obci v CHKO Beskydy. Poskytuje ideálne zázemie na zjazdové aj bežecké lyžovanie, pešiu turistiku, cykloturistiku, kúpanie a výlety do okolia. Napríklad nádherné Pustevny sú vzdialené len cca 15 km a vyraziť môžete aj ku Zrubu Petra Bezruče (28,6 km), na Chodník korunami stromov Valaška (15,1 km) alebo k pôsobivým Satinským vodopádom (31,6 km).

V lete si užijete kúpanie a vodné športy pri priehrade Horní Bečva, alebo na Rožnovskom kúpalisku (14,2 km). Celoročné vodné radovánky si môžete dopriať v Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (25,4 km) alebo Aquaparku Olešná (45,5 km). A na nedostatok výletných cieľov sa nemusíte sťažovať ani pri nepriaznivom počasí, na dosah budete mať skleníky Tropic Hukvaldy (36 km), Múzeum Tatra Kopřivnice (36,3 km), Valašské múzeum v Rožnove pod Radhoštěm (13,1 km) a ďalšie atrakcie.

V zime vás zas čaká najmä zábava na lyžiach, k najbližšej zjazdovke Ski rezortu Rališka to budete mať zhruba 1,5 km. Vyskúšajte tiež Ski Malenovice (35,5 km) s 5 zjazdovkami alebo Ski Park Gruň (21,1 km) s necelými 4 km tratí. V okolí nájdete aj Ski areál Palkovice (38,4 km) a ďalšie lyžiarske strediská. Bežkári zase môžu vyraziť k chate Ondřejník (39,1 km) alebo do Ski Opálená (35,8 km), odkiaľ vedie hneď niekoľko udržiavaných bežkárskych tratí.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných dvojlôžkových až štvorlôžkových izieb. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a k vybaveniu patrí televízia, malá chladnička a úložné skrine.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej jedálni penziónu sa každé ráno servírujú raňajky formou bufetu. K dispozícii budete mať aj spoločnú kuchynku, kde si kedykoľvek môžete pripraviť jedlo podľa chuti.

Cestujete s deťmi?

V penzióne môžete pre svoju ratolesť zapožičať detskú postieľku.

Penzion u Pláže

Penzion u Pláže

Horní Bečva, č. ev. 303 , Horní Bečva
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SELLLOT s.r.o. IČ: 25392468


+420 734 423 675

recepce@penzionuplaze.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
25,4 km
Zjazdovka
1,5 km
Bežkovanie
21 km

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Pustevny
Pustevny
Chodník Valaška
Chodník Valaška