Či už patríte medzi fanúšikov golfu alebo nie, štýlový rezort Prosper Golf Čeladná *** vás iste očarí. Tešiť sa môžete na moderné ubytovanie v kúzelnom prostredí Beskýd, neďaleko sa nachádzajú aj legendárne Pustevny, Satinské vodopády, Chodník Valaška a ďalšie atrakcie. Navyše si pochutnáte na výborných raňajkách či polpenzii.

O ubytovaní

Prosper golf rezort Čeladná *** je prestížny golfový rezort, ktorý sa ukrýva v malebnej krajine Beskýd. Najväčším lákadlom rezortu je pochopiteľne profesionálne golfové ihrisko s viac ako 20 ročnou tradíciou, skvelé zážitky tu na vás ale čakajú aj v prípade, že medzi fanúšikov golfu nepatríte. Okolie je totiž pretkané turistickými chodníkmi a bohaté na krásne výletné ciele a atrakcie.

Pešo sa môžete vydať napríklad na vrchol Smrk (12 km) s rovnomennou prírodnou rezerváciou alebo ku krásnym Satinským vodopádom (10,6 km). Milovníci histórie môžu navštíviť Zrub Petra Bezruče (6,3 km) alebo vyraziť do Frenštátu pod Radhoštěm (11 km), kde na nich čaká krásna novoromantická radnica a Múzeum Novojičínska. Adrenalínoví nadšenci si zase užijú prechádzku po visutom Chodníku v oblakoch Valaška (28,7 km) alebo zábavu v lanovom parku Tarzania (12,3 km).

A nudiť sa nebudete ani v zime. S príchodom snehu sa totiž samotný golfový areál mení na Snow Arenu s bežeckými traťami. Preferujete skôr zjazdové lyžovanie? Potom otestujte svahy ski areálov Palkovice (13,3 km), Gruň (27,1 km), Zlatník (30,1 km), Sachovka (34,6) km) a mnoho ďalších. Po dni strávenom na zjazdovke sa potom môžete zohriať napríklad v Aquaparku Olešná (20,5 km) s krytými bazénmi a saunovým svetom.

Kde budete spať?

Privíta vás moderná dvojlôžková izba Club House s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. K vybaveniu izby patrí aj písací stôl so stoličkou, televízia a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii si pochutnáte na osvedčenej českej klasike aj medzinárodných špecialitách. Nechýba pestrý výber alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Cestujete s deťmi?

Po predchádzajúcej dohode si môžete v hoteli zapožičať detskú postieľku.

Prosper Golf Resort Čeladná ***

Prosper Golf Resort Čeladná ***

Čeladná 741 , Čeladná
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Prosper Golf Resort a. s. IČ: 05277736


+420 558 440 411

info@prosper-golf.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
11 km
Zjazdovka
2,8 km
Bežkovanie
10 m

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Chodník Valaška
Chodník Valaška
Zrub Petra Bezruča
Zrub Petra Bezruča
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm