Doprajte si nezabudnuteľnú dovolenku v Penzióne na Klokočských skalách, ktorý leží na odľahlom mieste v obklopení prírody. V cene máte štvorchodové degustačné menu s ochutnávkou vín a zľavou na služby sprievodcu.
Doprajte si nezabudnuteľnú dovolenku v Penzióne na Klokočských skalách, ktorý leží na odľahlom mieste v obklopení prírody. V cene máte štvorchodové degustačné menu s ochutnávkou vín a zľavou na služby sprievodcu.

Dovolenka na samote pri lese

Penzion na Klokočských skalách vás dostane svojou jedinečnou polohou. Nachádza sa totiž na odľahlom mieste priamo na križovatke turistických trás.

Nájdete tu celkom 5 podkrovných izieb s kapacitou 20 lôžok. Všetky majú vlastné sociálne zariadenie a televízor. Na prízemí nájdete reštaurácius netradičnou ponukou pokrmov. Samozrejmosťou je výber z ponuky alkoholických a nealkoholických nápojov.

Čaká vás tu aj ochutnávka moravských vín a menu zložené z originálnych receptov. tešiť sa môžete na šalátik s nakladanými hubami na carpaciu z manka s tortilovou tyčinkou, grilovaného amura, pečené bažantie stehienko na kapuste s červenej repy so sušenými slivkami a tiež *lievance z babatov.

V penzióne tiež veľmi radi privítajú všetkých vašich domácich maznáčikov, či už ide o psíkov, mačičky alebo napríklad cvičené motýle.

Zaistiť si môžete aj masáž, na ktorej si oddýchnete od každodenného stresu a zrelaxujete svoje unavené telo.

Nechajte sa uniesť krásami Českého raja

Český raj nepatrí nadarmo k obľúbeným turistickým destináciam. Má totiž čo ponúknuť po celý rok a táto ponuka je skutočne široká. Skaly, jaskyne, hrady, múzeá aj aquaparky - toto všetko budete mať okolo seba.

  • Hruboskalsko (10 km) - Skalné mesto s desiatkami veží, ktoré dosahujú výšku až 90 m. Rokliny a tiesňavy na okraji vytvárajú romantické zákutia. V oblasti Hruboskalska je aj možnosť navštíviť jeden z najstarších hradov Českého raha – hrad Valdštejn.
  • Prachovské skaly (23 km) - Známe pieskovcové útvary sa rozkladajú cca 5 km od mesta Jičín. Hustá sieť turistických značiek vás prevedie romantickými roklinami, po vrchoch skál s vyhliadkami a čarovnými zákutiami.
  • Klokočské skaly - Prírodná rezervácia sa skladá z dvoch časti: Betlémských a Klokočských skal, kde nájdete aj jaskyňu Postojna a hlubokú rozsadlinu Klokočské priechody.
  • Navštívte ajarborétum Bukovina, zámok Hrubá Skala alebo Bozkovské dolomitové jaskyne
Penzion na Klokočských skalách

Penzion na Klokočských skalách

Bukovina 53 , Mírová pod Kozákovem
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vít Novák IČ: 41484215


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie