Zažite pohodovú rodinnú dovolenku vo Františkových Lázních. Čakajú na vás priestorné apartmány s plne vybavenou kuchynkou, voľný vstup do aquaparku a kúpeľov Aquaforum, nádherné okolie a ochutnávka domácej zabíjačky.
Zažite pohodovú rodinnú dovolenku vo Františkových Lázních. Čakajú na vás priestorné apartmány s plne vybavenou kuchynkou, voľný vstup do aquaparku a kúpeľov Aquaforum, nádherné okolie a ochutnávka domácej zabíjačky.

Pokojná rodinná dovolenka v Penzióne Natálie

Penzión Natálie sa nachádza v krásnom prostredí Františkových Lázní, len kúsok od centra mesta a len 150 metrov od aquaparku a kúpeľov Aquaforum.

V penzióne sa budete cítiť ako za prvej republiky vďaka útulnému vybaveniu, dreveným parketám a nádherným veľkým oknám. Chutné jedlá aj čas, kedy si ich dáte, si určujete vy. Priestorné apartmány sú totiž vybavené plne zariadenou kuchynkou (chladnička, sporák, riady, toustovač, kávovar). Samozrejmosťou je aj vlastné sociálne zariadenie, TV a internetové pripojenie.


Okrem iného na vás čaká aj fľaša sektu či ochutnávka domácej zabíjačky.


Aquaforum, bazény s wellness centrom, saunami a mnoho akciami

Kúpeľné mesto bolo založené v roku1793- Pomenované bolo na počesť cisára Františka I. a vďaka jednotnej klasicistickej architektúre majú kúpeľný hostia dodnes pocit, ako by sa vrátili do starých čias. Jadro mesta krásne dopĺňajú rozľahlé parky a záhrady, ktoré sú ideálne na prechádzky. Dnes sa tu využíva 23 prameňov, a to najmä na liečbu ženských, srdcových a cievných ochorení.

Vy si tieto pramene môžete užiť vďaka voľnému vstupu do Aquafora Františkove Lázně, ktoré vás poteší nielen príjemne teplou vodou v akomkoľvek počasí, ale aj napríklad vírivkami a saunami. Deti budú mať najväčšiu radosť z tobogánov.

Výlet po okolí alebo do Nemecka

Vyhľadávaným symbolom mesta je soška chlapca s rybou zvaná František a staré časy pripomínajú aj dve romantické vyhliadkové veže, Salingburg a rozhľadňa pri reštaurácii Zámeček. Na západnom okraji leží sústava rybníkov, najväčší z nich je prírodná pamiatka Amerika.

Penzión Natálie leží len 12 km od nemeckých hraníc, a tak nevynechajte ani výlet k západným susedom.

Ďalšie tipy na výlety:

  • Motýlí dom v Žirovicích (4km)
  • Prírodná rezervácia Soos - rozľahlé rašelinisko s jazierkami, minerálnymi prameňmi, náučným chodníkom, geologickým parkom a múzeom pravekých zvierat.
  • Karlovy Vary (46 km)
  • Mariánské Lázně (35 km)
Penzion Natálie

Penzion Natálie

Pod Lipami 13/11 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hana Jelenová IČ: 04495144


+420 777 842 899

apartmannatalie@seznam.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie