Penzión Holiday, ktorý sa nachádza medzi Vrchlabím a Špindlerovým Mlýnem, je ideálnym miestom na aktívnu rodinnú dovolenku. Tie najzaujímavejšie miesta Krkonoš, ako je Sněžka alebo prameň Labe, máte teraz na dosah ruky!
Penzión Holiday, ktorý sa nachádza medzi Vrchlabím a Špindlerovým Mlýnem, je ideálnym miestom na aktívnu rodinnú dovolenku. Tie najzaujímavejšie miesta Krkonoš, ako je Sněžka alebo prameň Labe, máte teraz na dosah ruky!

Načerpajte nové sily v krkonošskom penzióne Holiday

Rodinný penzión Holiday sa nachádza pri krkonošskom Vrchlabí. Nájdete tu ako ničím nerušenú pohodu hôr, tak aj mnoho možností na aktívne trávenie voľného času.

Čaká na vás ubytovanie v dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha) a WiFi pripojením zdarma. Ďalej môžete kedykoľvek využiť spoločenskú miestnosť s TV a barom. Výhľad z izby na okúzľujúcu horskú prírodu tak spríjemní vaše ráno.

Tešiť sa môžete na raňajky formou bohatého bufetu, kde si pochutnáte na rôznych dobrotách. Pri variante pobytu s polpenziou získate naviac aj výdatnú večeru. Naviac možnosť zapožičania vonkajšieho grilu (podľa počasia) a pri prírodnom jazierku v záhrade hotela si užiť vonkajšie posedenie.

Ak patríte medzi milovníkov piva, určite oceníte 800 m vzdialený rodinný pivovar Pivovarská Bašta

Objavujte krásy Krkonoš

Vrchlabí je vstupnou bránou do Krkonoš. Z penziónu sa môžete vydať na mnoho turisticky zaujímavých miest - nájdete tu Mumlavské vodopády, prameň Labe alebo rozhľadňu Žály, ku ktorej vás pohodlne vyvezie lanovka. Za priaznivého počasia sa môžete kochať nádherným výhľadom na Sněžku, Čiernú horu, Medvědín alebo Ještěd.

Miestne vyklotrasyvás priamo od hotela zavedú do Špindlerovho mlyna, Horních Míseček alebo na jeden z okolitých zámkov.

Aj milovníci zimných radovánok si tu prídu na svoje. Rodiny s deťmi môžu využiť napríklad populárne lyžiarske stredisko Sněžický Vrch, kde na vás čaká niekoľko nadväzujúcich vlekov, pohodlná štvorsedačková lanovka a mierne svahy. Lyžiarske stredisko Benecko zasa láka večerným lyžovaním a priaznivými cenami.

Dovolenka pre každého

Niekto miluje lyžovanie, iný nedá dopustiť na desiatky kilometrov miestnych bežeckých tratí, ktoré v okolí nájdete. Všetci ale iste ocenia blízky aquapark, bobovú dráhu alebo známe massage centrum v Špindlerovom Mlyne.Objavovať históriu vám umožní neďaleký Vrchlabský zámok, hrad Pecka alebo Jilemnícke múzeum.

Pension Holiday

Pension Holiday

Horská 512 , Vrchlabí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Jiří Čipera IČ: 71589007


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma