Zažite romantiku ako vo filme a ubytujte sa na Zámočku Dinotice uprostred nádhernej a kľudnej prírody Beskyd. Tešte sa na raňajky formou bufetu, večere o 2 chodoch, neobmedzený vstup do bazéna a saunu na 60 minút.
Zažite romantiku ako vo filme a ubytujte sa na Zámočku Dinotice uprostred nádhernej a kľudnej prírody Beskyd. Tešte sa na raňajky formou bufetu, večere o 2 chodoch, neobmedzený vstup do bazéna a saunu na 60 minút.

Romantický pobyt v zámockom hoteli

Vydajte sa do malebného údolia Dinotice v obci Halenkov a ubytujte sa na Zámočku DInotice, v ktorom sa aspoň na pár dní prenesiete do histórie. Budova zámočku sa nachádza na svahu hneď na okraji lesa. Vďaka skvelému umiestneniu si môžete byť istí, že zažijete ničím nerušenú dovolenku.

Tešte sa na komfortné ubytovanie v príjemnom zámockom prostredí, ktorého súčasťou sú izby s LCD/TV a vlastným sociálnym zariadením.

Ochutnajte špeciality domácej kuchyne

Počas pobytu sa tešte na jedlá z domácej kuchyne, minútky, ale aj na vegetariánske a sladké špeciality.

Po náročnom dni si zájdite do hotelového bazéna. K dispozícii je aj sauna. Za príplatok je možné využiť aj vírivku.

Vydajte sa na potulky po okolí

Okolie zámočku je ideálnym miestom pre milovníkov cyklistiky aj turistiky. Nájdete tu rozsiahlu sieť značených cyklotrás pre skúsených cyklistov, ale aj pre rodiny s deťmi. Milovníci turistiky naopak ocenia výlety po okolí - vydajte sa na hrad Hukvaldy alebo navštívte sochu slovenského boha úrody - Radegasta.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Bikepark Kyčerka- jedine tu sa môžete vžiť do skutočnej role bikera a vyskúšať si trasy rôznych obtiažnosti.
  • Pustevny - jedno z najznámejších miest samotných Beskyd. Nájdete tu typické drevené stavby v ľudovom slohu postavené v 19. storočí na návrh architekta Dušana Jurkoviča.
  • S deťmi sa vydajte do ZOO Zlín Lešná a spoznajte zvieratká z rôznych kontinentov. Táto ZOO patrí k najkrajším miestam na celej Morave.
  • Navštívte najväčší a najstarší skanzen v strednej Európe - Valašské múzeum v prírode, ktorý bol založený v roku 1925. V 3 expozíciách (Drevenom mestečku, Valašskej dedine a Mlynskej doline) nájdete cca 100 pamiatkových objektov.
Zámeček Dinotice

Zámeček Dinotice

Halenkov 229 , Halenkov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Yellow-star s.r.o. IČ: 04514297


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie