Slovácko v hoteli Synot*** v Starom Meste si užijete. Tešte sa na lenošenie v bazéne, whirlpoole a saunovom svete. Kúsok to máte do sírnych kúpeľov aj k Štěrkovým jazerám a Kúpeľnemu mokradiu. Deti do 6 rokov zdarma.
Slovácko v hoteli Synot*** v Starom Meste si užijete. Tešte sa na lenošenie v bazéne, whirlpoole a saunovom svete. Kúsok to máte do sírnych kúpeľov aj k Štěrkovým jazerám a Kúpeľnemu mokradiu. Deti do 6 rokov zdarma.

Komfortný hotel na Slovácku

Vo veľmi atraktívnej časti Slovácka leží obec Staré Mesto, ktoré je ideálnym miestom na rekreáciu. Vydajte sa do moderného Hotela Synot, ktorý poskytuje ubytovanie v komfortných izbách s dvomi lôžkami a to buď oddelenými či spojenými, TV/SAT, internet a niektoré izby majú tiež klimatizáciu. Za príplatok je tiež možná klasická dvojlôžková izba s manželskou posteľou.


Wellness hotel Synot *** je medzi zákazníkmi veľmi obľúbený. Na internete získal hotel hodnotenie 8,7 z celkového počtu 10 bodov.


Hotelová reštaurácia má širokú ponuku jedál i nápojov a na výbornej polpenzii si tú iste pochutnáte. Na posedenie je ideálny Lobby bar, ale aj štýlová krčmička.

Relax v luxusnom wellness

Súčasťou hotela je aj wellness centrum, ktoré je elegantným a štýlovým svetom oddychu a delí sa na dve časti.

  • Aquacentrum, v ktorom nájdete bazén s protiprúdom, krištáľovo priezračný kúpeľ (28 °C) a vodnú masáž vo vírivke.
  • Saunový svet s fínskou a aróma saunou, soľným a aróma parným kúpeľom, tepidáriom s vyhrievanými ležadlami a hviezdnym nebom a oddychovú miestnosť s relaxačnou hudbou.

Slovácko: jazerá a kúpele na dosah

V zázemí hotela si môžete zahrať tenis, petanque, volejbal alebo futbal. V blízkom okolí je strelnica, možnosť jazdy na koňoch, paint ball, bowling a pre milovníkov adrenalínu tiež tandemové zoskoky, štvorkolky či vyhliadkové lety.

  • Slovácko je priamo stvorené na túry a cyklovýlety. Nechajte sa viesť značenými trasami a spoznajte krásy okolia.
  • Sirnaté kúpele Ostrožská Nová Ves založené roku 1903 s liečivou vodou, ktorá je ideálna na liečbu kĺbov, chrbtice a kožných chorôb.
  • Prírodná pamiatka Kúpeľný mokraď, kde nájdete viac ako 100 druhov rastlín.
  • Štrkové jazerá prezývané "slovácke more" vznikli ťažbou štrkopiesku a sú krásnym cieľom výletu.
Hotel Synot ***

Hotel Synot ***

Nad Hřištěm 1891 , Staré Město
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Radmil Schneider IČ: 10092498


+420 572 541 745

synot@synothotels.com

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie