Pokojné ubytovanie vo Františkových Lázních s bohatými raňajkami len kúsok od kúpeľnej kolonády. Užite si relaxačnú dovolenku v tradičnom kúpeľnom meste so vstupom do Aquafora a zľavami na wellness .
Pokojné ubytovanie vo Františkových Lázních s bohatými raňajkami len kúsok od kúpeľnej kolonády. Užite si relaxačnú dovolenku v tradičnom kúpeľnom meste so vstupom do Aquafora a zľavami na wellness .

Penzión Rossini len 300m od centra Františkových Lázní

Františkove Lázne ležia v Karlovarskom kraji v okrese Cheb, na mieste plnom historických a kultúrnych pamiatok. Liečivé účinky tamojších prameňov sú známe od 15. storočia.

Vo Františkových Lázních využite liečivú pitnú kúru, pri ktorej môžete konzumovať 20 prameňov prírodnej, minerálnej vody.

Komfort trojhviezdičkového štandardu v kombinácii s pokojom kúpeľného domu, to je ubytovanie v penzióne Rossini. Do centra to máte vychádzkovou chôdzou len pár minút, napriek tomu sa môžete tešiť z pokoja a pohody, ktorou je penzión obklopený.

Penzión sa nachádza v blízkosti kúpeľnej promenády a mestských parkov. Možností na prechádzky je teda naozaj dostatok. Čakajú na vás pekné čisté a nefajčiarske izby, v ktorých máte k dispozícii vlastné sociálne zariadenie, TV so satelitom aj wifi.

Priamo v penzióne si pochutnáte na bohatých raňajkách, ktoré vám dodajú energiu na celý deň. A nebol by to ten pravý pobyt v kúpeľoch, ak by ste si tiež nedopriali kúpeľné procedúry či wellness.

Relax v teplej vode v Aquaforum Františkovy Lázně

Len 10 minút pešo od penzióna nájdete najväčší aquapark českých kúpeľov - Aquaforum. Tu si užijete relax v príjemne teplej vode v 3 vnútorných a 3 vonkajších bazénoch s vodnými atrakciami.

Ďalej je tu whirlpool, tobogán, vodné kĺzačky, jaskyne, stenová masáž, masážne lavice, perličkový kúpeľ, žriedla a sauna.

Balíček zliav na wellness alebo konzumáciu piva

V rámci ubytovania získavate množstvo zaujímavých zliav na wellness procedúry v neďalekom hoteli Zátiší. Vybrať si môžete zo širokej škály masáží alebo ďalších procedúr.

Pri výletoch do okolia sa určite zastavte v neďalekom Kynšperskom pivovare, ktorý sa teší priazni zákazníkov už od roku 1595. Môžete sa vydať na exkurziu po pivovare a ochutnať miestny mok s 10% zľavou.

Tu je pár tipov, kam sa vydať:

  • Zámok Kynžvart
  • Rozhľadňa Salingburg z roku 1906 v štýle stredovekého hradu
  • Rybník Amerika s požičovňou lodiek a reštauráciou
  • Historické mesto Cheb
  • Svetoznáme kúpele Karlovy Vary
Penzion Rossini

Penzion Rossini

Lidická 5 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PEMAKRA s.r.o. IČ: 02369826


+420 727 834 602

info@rossini.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie