Užite si nezabudnuteľnú dovolenku vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás ubytovanie v penzióne Skitour s raňajkami a celodennou vstupenkou do populárneho AquaCity Poprad.
Užite si nezabudnuteľnú dovolenku vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás ubytovanie v penzióne Skitour s raňajkami a celodennou vstupenkou do populárneho AquaCity Poprad.

Oddýchnite si pod Tatrami

Penzión Skitour sa nachádza uprostred národného parku Vysoké Tatry v obci Stará Lesná. Útulné ubytovanie s rodinnou atmosférou si zamilujete aj vďaka skvelej polohe, z ktorej to máte všade kúsok. Napríklad v Tatranskej Lomnici ste autom za niekoľko minút.

V penzióne Skitour vás čakajú izby Štandart s wifi pripojením. Súčasťou každej izby je aj vlastné sociálne zariadenie so sprchou. Pripravené sú pre vás dvojlôžkové, trojlôžkové aj rodinné izby, ktoré majú tiež vlastnú kuchynku.

Voľný čas môžete tráviť v spoločenskej miestnosti s TV/SAT, kde nájdete aj detský kútik.

Penzión v samom srdci Tatier

Penzión Skitour leží v tak skvelej lokalite, že nebudete vedieť, čo podniknúť skôr. Okolie je ideálne pre milovníkov zimných športov aj nadšených obdivovateľov prírodných scenérií.

Skúste zdolať niektoré z miestnych vrcholkov, zvezte sa lanovkou alebo vytiahnite na dovolenku bicykle a prejdite sa krásnym okolím.

Aquacity Poprad - poriadna dávka relaxu

Ak chcete zažiť skutočnú dávku relaxu, využite svoj celodenný vstup zdarma a zamierte do aquaparku AquaCity Poprad (približne 15 min. autom). Vonkajšia termálna časť a unikátne vnútorné dvojpodlažné wellness centrum uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Vďaka termálnym prameňom sú vonkajšie bazény príjemne vyhriaté a prístupné po celý rok. Kopec zábavy si užijete na mnohých atrakciách.

Tešte sa na:

  • Vonkajší aj vnútorné termálne bazény pre relax aj plávanie.
  • Vitálny svet so 7 saunami.
  • Inhalácia, sanárium, tepidárium.
  • Laserové show vo vnútorných bazénoch.
  • Relaxačné zóny a mnoho ďalšieho.
Penzion Skitour

Penzion Skitour

Tatranská 186 , Stará Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kišková Agnesa – SKITOUR – CK IČ: 10731849


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
16:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie