Polpenzia plná dobrôt, zľavy do termálneho aquaparkov a termálnych kúpelov, welcome drink a mnoho ďalšieho na vás čaká v penzióne Mlyn vo Vysokých Tatrách. Doprajte si dovolenku aj s celou rodinou kedykoľvek chcete.
Polpenzia plná dobrôt, zľavy do termálneho aquaparkov a termálnych kúpelov, welcome drink a mnoho ďalšieho na vás čaká v penzióne Mlyn vo Vysokých Tatrách. Doprajte si dovolenku aj s celou rodinou kedykoľvek chcete.

Príjemné ubytovanie v centre Vysokých Tatier neďaleko zjazdoviek a termálneho kúpaliska

Penzión Mlyn sa nachádza na konci krásnej dedinky Veľký Slavkov, v tichom prostredí pri lesnom parku. Do centra Vysokých Tatier - Starého Smokovca to máte kúsok (7 km) a cca 5 km do mesta Poprad.

Všade sa dostanete priamym spojením tradičnou tatranskou železnicou - električkou, ktorá jazdí do celých Vysokých Tatier. Túto jazdu si určite obľúbia hlavne vaše deti (zastávka električky je vzdialená 500 m od penzióna).

Čaká na vás ubytovanie v pekne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením. V celom areáli sa môžete kedykoľvek pripojiť na wifi sieť. Určite tiež oceníte výhľad z okna do okolitých lesov a na voľne pasúce sa koníky.

Tatry však nie sú len túry či zimné radovánky na zjazdovkách. Určite si doprajte aj poriadnu dávku relaxácie v termálnych prameňoch. Najbližšie to máte do aquacity Poprad (5 km), alebo do termálnych kúpeľov Vrbov, kam máte vďaka nášmu balíku 30% zľavu.

Ak sa chcete s deťmi naozaj vyblázniť na vodných atrakciách, zamierte do najväčšieho aquaparku nielen na Slovensku, ale aj v Česku a Poľsku - Tatralandie.

Top lokalita pre vašu dovolenku kedykoľvek v priebehu roka

Kam na jeseň / jar vo Vysokých Tatrách? Národný park Vysoké Tatry ponúka bohaté možnosti využitia voľného času. Ak chcete pobyt stráviť aktívne, nachádza sa v okolí až 600 km turistických trás, mohutné štíty, zelené lesy aj vodopády.

Určite navštívte:

  • Štrbské pleso, kde sa môžete po ľadovcovom jazere plaviť na loďkách
  • Lomnický štít (visutou lanovkou zo Skalnatého plesa), Slavkovský štít alebo si prejdite tatranskú magistrálu.

V lete určite oceníte možnosti kúpania v neďalekých aquaparkoch, výlety k vodopádom či ľadovcovým plesám. Za kultúrou a históriou sa môžete vypraviť na Spišský hrad (UNESCO), do Levoče alebo Kežmarku.

Pravá tatranská lyžovačka - už od polovice novembra

Ideálne sú Tatry v zime, kedy si môžete užívať lyžovanie v mnohých krásnych ski centrách. Odporúčame zjazdovku v Tatranskej Lomnici, ktorá vedie až na Skalnaté Pleso. Ďalej potom areály Interski a Solisko na Štrbskom Plese.

Penzión Mlyn

Penzión Mlyn

Kpt. Morávku 189 , Veľký Slavkov
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Blažena Ištoková IČ: 44401680


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie