Vyrazte na pobyt do Popradu, vstupnej brány Vysokých Tatier, kde vás privíta útulná Vila Mery ***. Tešiť sa môžete na štýlové ubytovanie s moderným wellness centrom, výdatnú polpenziu a bohaté vyžitie pre deti aj dospelých v okolí. Hodiť sa určite budú aj zľavy na vstup do aquaparku, Tricklandie a na ďalšie atrakcie.

O ubytovaní

Vila Mery *** sa nachádza v slovenskom meste Poprad, vstupnej bráne Vysokých Tatier. Vďaka výnimočnej polohe budete mať na dosah krásne výletné ciele, no aj mnoho skvelých atrakcií, vrátane aquaparku Aqua City Poprad (1,9 km) a niekoľkých ski areálov. Zábava tu na vás čaká skrátka v každom ročnom období.

Na prechádzku po okolí láka Banský náučný chodník (3,7 km), ktorý začína pri zatopenom lome v Kvetnici. O kúsok ďalej nájdete Geopark Gánovce (5,7 km), kde uvidíte okrem iného odliatky nenadrtálskych lebiek a Gejzír Hozelec (6,5 km) – miesto výveru termálnych prameňov. Na dlhší výlet môžete vyraziť napríklad do Belianskej jaskyne (25,4 km) alebo Dobšinskej ľadovej jaskyne (30,3 km).

V zime si náležite užijete svahy neďalekých lyžiarskych centier. Otestujte napríklad Ski Lopušná Dolina (12 km) s 5 zjazdovkami, klziskom a udržiavanými bežkárskymi traťami. Na dosah budete mať aj ski rezort Nová Lesná (9 km), Ski Opalisko (14,3 km), lyžiarske centrá v Tatranskej Lomnici (18,1 km), pri Štrbskom plese (29 km) a ďalšie.

Kde budete spať?

O vaše dokonalé pohodlie sa postará jedna z komfortných izieb a apartmánov. Niektoré sú vybavené v dobovom štýle, iné sú skôr moderné. V každom prípade ale budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a toaletou, WiFi pripojenie a televízor s plochou obrazovkou.

  • Dvojlôžková izba Deluxe má plochu 25 m² a nájdete v nej manželskú posteľ a posedenie s kreslami. V niektorých izbách môžete nájsť aj písací stôl či pohovka.

  • Dvojlôžková izba s kuchynským kútom je rovnako veľká ako variant Deluxe a disponuje aj totožným vybavením, navyše ale zahŕňa kuchynský kút s jedálenským stolom, mikrovlnnou rúrou a rýchlovarnou kanvicou.

  • Apartmán ponúkne plochu 40 m², na ktorej nájdete manželskú posteľ, vybavenú kuchynku s jedálenským stolom a obývaciu časť s posedením.

  • Apartmán Deluxe meria 40 m² a skladá sa zo spálne s manželskou posteľou, izby s 2 jednolôžkami a obývacej izby s kuchynským a jedálenským kútom a posedením.

Na čom si pochutnáte?

Vo vile nie je klasická reštaurácia pre verejnosť, podávajú sa tu ale bufetové raňajky a servírované večere výberom z menu. Od mája do septembra je hosťom otvorená aj letná terasa na posedenie so šálkou kávy, kde sa organizuje aj grilovanie.

Kde budete relaxovať?

Dokonalou oázou relaxácie vám bude nové, moderné wellness centrum s útulnou drevenou fínskou saunou, prepychovou bylinkovou parnou saunou, soľnou infrasaunou, masážnou sprchou a odpočinkovou zónou.

Cestujete s deťmi?

Hneď vedľa letnej terasy nájdete vonkajšie detské ihrisko s drevenými preliezkami.

Niečo naviac

Priamo v penzióne si môžete zapožičať elektrobicykle na výlety po okolí.

Vila Mery ***

Vila Mery ***

Brežný riadok 189/5 , Poprad
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MAPOMA s.r.o. IČ: 36664634


0 918 688 444

vilamery@vilamery.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,8 km
Zjazdovka
9 km
Bežkovanie
11,3 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Belianska jaskyňa
Belianska jaskyňa
Gerlachovský štít
Gerlachovský štít