Zažite aktívnu i relaxačnú dovolenku v jednom. Tešiť sa môžete na jedinečnú prírodu Niederských Táur plnú možností aj neobmedzený oddych vo wellness, zľavovú kartu a výhodný vstup do kúpeľov pre dvoch.
Zažite aktívnu i relaxačnú dovolenku v jednom. Tešiť sa môžete na jedinečnú prírodu Niederských Táur plnú možností aj neobmedzený oddych vo wellness, zľavovú kartu a výhodný vstup do kúpeľov pre dvoch.

Dovolenka uprostred alpskej prírody

Hotel Sonnhof Hohentauern ***, ktorý je obklopený prekrásnou prírodou Vysokých Taur, nájdete v nadmorskej výške 1300 m n. m. Ubytovanie vás čaká v dvojlôžkovej izbe Classic s vlastným sociálnym zariadením, TV/SAT, uterákmi a fénom.

Svoju polpenziu si vychutnáte v reštaurácii Panorama s výhľadom na okolité hory. Raňajky sa podávajú formou bufetu, na večeru vás čaká trojchodové menu a šalátový bar. Hneď po príchode si na izbe užijete ovocnú misu.

Wellness zázemie a ďalšie výhody

Hotelové wellness zahŕňa bazén a saunu s aromaterapiou. Po celodenných zimných radovánkach budete mať možnosť sa poriadne pretiahnuť a prehriať.

Novú energiu môžete načerpať v kúpeľoch Fohnsdorf Therma Aqualux, kde nájdete termálne bazény s výhľadom na hory alebo masážnymi tryskami aj bazény so zábavnými prvkami pre deti , ako je vlnobitie, divoká rieka alebo fontány. Teplota vody vás tu čaká vskutku príjemná - celoročne 34 °C.

Vyskúšajte okolité svahy

Či už sa rozhodnete spoznávať okolie po svojich alebo s využitím zvýhodnenej dopravy, vďaka zľavovej karte Murtal sa rozhodne nebudete nudiť. Okolie ponúka stovky kilometrov turistických trás a mnoho zaujímavých miest.

Lyžiari, zbystrite! Len päť minút jazdy od hotela sa nachádza Ski resort Hohentauern, kde nájdete zjazdovky pre začiatočníkov aj pokročilých a 5 vlekov, ktoré vás vyvezú na vrcholky v rozmedzí 1 230 a 1 700 m.

Na lyže sa určite vydajte aj do blízkeho strediska Tauplitz a Bad Mitterndorf, kde si môžete po celý deň užívať preslnené počasie vďaka vyvýšenej polohe lyžiarskej lúky. Lanovky, vleky a zjazdovky sú moderné a neustále udržiavané. Vyskúšajte, aké je lyžovanie v Rakúsku!

Hotel Sonnhof Hohentauern ***

Hotel Sonnhof Hohentauern ***

Sportstrasse 5 , Hohentauern
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
H - SONNHOF OG IČ: FN6211i


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná