Vychutnajte si oddychovú dovolenku pri rakúskom Wolfsbergu. V Alpenhoteli Ozon Wolfgruber *** sa môžete tešiť na bohatú polpenziu, neobmedzené wellness aj fitness.
Vychutnajte si oddychovú dovolenku pri rakúskom Wolfsbergu. V Alpenhoteli Ozon Wolfgruber *** sa môžete tešiť na bohatú polpenziu, neobmedzené wellness aj fitness.

Pokojné prostredie s výhľadom na rakúske Alpy

Pokiaľ chcete na pár dní úplne vypnúť a načerpať nové sily, je pre vás pobyt v Alpenhoteli Ozon Wolfgruber *** na úpätí rakúskych Álp ideálnou voľbou. Okrem vysokohorského vzduchu a rozprávkového výhľadu na vás čaká tiež neobmedzený vstup do wellness a štedrá polpenzia v hotelovej reštaurácii.

Izby, zariadené v alpskom štýle, vám zaručia maximálny komfort. Okrem pohodlných manželských postelí sú vybavené tiež vlastným sociálnym zariadením, televízorom a WiFi pripojením.

V príjemnej hotelovej reštaurácii si zase vychutnáte bohaté raňajkové bufety a trojchodové večere. Šikovný kuchársky tím sa zameriava predovšetkým na tradičnú rakúsku kuchyňu, ktorú pripravuje výhradne z kvalitných lokálnych surovín. V popoludňajších hodinách pre vás bude pripravená káva a výber koláčov.

Aktívna dovolenka alebo oddych? Pokojne oboje!

V cene ponuky je tiež neobmedzený vstup do wellness pre dvoch. Zahriatie vo fínskej saune iste oceníte, keď sa budete vracať z celodenného lyžovania po alpských svahoch. Lyže uskladníte vo vyhrievanej lyžiarni, ktorá je k dispozícii priamo na hoteli a uvoľníte sa tiež v relaxačnej miestnosti.

Ak ste aktívnejší typ, iste oceníte neobmedzený vstup do fitness. Ak by vás cvičenie omrzelo, môžete vyraziť na túru po horách.

Alpenhotel Ozon ***

Alpenhotel Ozon ***

Rieding 11 , Wolfsberg - St. Stefan im Lavanttal
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Ozon Plus GmbH IČ: FN442533


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná