Zažite aktívnu a relaxačnú dovolenku v jednom. Tešiť sa môžete na jedinečnú prírodu Niederských Taur plnú možností a neobmedzený odpočinok vo wellnesse, vstup do prírodného parku Keltenberg a ďalšie výhody.
Zažite aktívnu a relaxačnú dovolenku v jednom. Tešiť sa môžete na jedinečnú prírodu Niederských Taur plnú možností a neobmedzený odpočinok vo wellnesse, vstup do prírodného parku Keltenberg a ďalšie výhody.

Letná dovolenka uprostred alpskej prírody

Máte radi hory, výstupy a prekrásne panorámy? A čo keby sme vám povedali, že toto všetko teraz môžete ešte spojiť s dobrým jedlom a odpočinkom vo wellness alebo v termálnych kúpeľoch?

Hotel Sonnhof Hohentauern ***, ktorý je obklopený prekrásnou prírodou Vysokých Taur, nájdete ho v nadmorskej výške 1300 m n. m. Ubytovanie vás čaká v dvojlôžkovej izbe Classic s vlastným sociálnym zariadením, TV/SAT, uterákmi a fénom.

Svoju polpenziu si vychutnáte v reštaurácii Panorama s výhľadom na okolité hory. Tešiť sa môžete na bohaté raňajky, večere s tromi chodmi a tiež balík, ktorý vám dodá potrebnú energiu na vašich výletoch. K reštaurácii patrí terasa, na ktorej si môžete kedykoľvek cez deň vychutnať dobrú kávu aj nádherný výhľad.

Relax vo wellness alebo v termálnych kúpeľoch

Čo môže byť lepšie, ako sa po celodennom výlete ponoriť do vody a proste len odpočívať? Zrejme nič. V hoteli tak môžete neobmedzene využiť vnútorný bazén aj fínsku saunu, ktorá pomôže uvoľniť vaše svaly a podporiť regeneráciu po náročnom dni.

Novú enegrie môžete načerpať v Termalparku Aqualux Fonsdorf, kde nájdete termálne bazény s výhľadom na hory alebo masážnymi tryskami, aj bazény so zábavnými prvkami pre deti, ako je vlnobitie, divoká rieka alebo fontány. Teplota vody vás tu čaká vskutku príjemná - celoročne 34 °C.

Poznávajte okolitú prírodu

Okolie hotela je tak perfektným miestom pre dovolenku plnú poznávania a zábavy. Či už sa rozhodnete spoznávať okolie po svojich s Nordic walking palicami, alebo s využitím zvýhodnenej dopravy, vďaka zľavovej karte Murtal, rozhodne sa nebudete nudiť. Okolie ponúka stovky kilometrov turistických a cyklistických trás a mnoho zaujímavých miest.

Hotel Sonnhof Hohentauern ***

Hotel Sonnhof Hohentauern ***

Sportstrasse 5 , Hohentauern
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
H - SONNHOF OG IČ: FN6211i


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná