Doprajte si aktívnu dovolenku v 3* penzióne Savisalo s českým personálom v rakúskych Alpách. V cene karta Sommercard, s ktorou si užite vstupy na bazény a lanovky zdarma, bohaté raňajky a fľašu vína. Platnosť do októbra.
Doprajte si aktívnu dovolenku v 3* penzióne Savisalo s českým personálom v rakúskych Alpách. V cene karta Sommercard, s ktorou si užite vstupy na bazény a lanovky zdarma, bohaté raňajky a fľašu vína. Platnosť do októbra.

Penzión Savisalo*** v alpskej prírode s českým personálom

Vydajte sa na dovolenku do penziónu Savisalo***, ktorý nájdete v obľúbenej turistickej lokalite v Ramsau pod Dachsteinom v rakúskych Alpách. Penzión Savisalo*** je jeden z mála penziónov v zahraničí, v ktorom sa nemusíte báť jazykovej bariéry - obslúži vás totiž český personál.

Hostia budú ubytovaní v dvojposteľových izbách s televíziou s českými programami a vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha).

V reštaurácii sa zase môžete tešiť na domácu kuchyňu a pravé plzenské pivo, ktoré vám zaistí osvieženie počas teplých dní.

Výhodná karta Sommercard - atrakcie zdarma

  • Lanovka na Dachsteinský masív - zvezte sa modernou lanovkou až na vrchol, z ktorého uvidíte napríklad na Dachsteinský masív.
  • Kúpalisko Haus im Ennstal - osviežte sa na kúpalisku v Haus im Ennstal (vonkajší vyhrievaný bazén, šmýkačka), alebo si zahrajte volejbal.
  • Lanovka na kopec Rittisberg - okrem krásnej vyhliadky si užijete aj rozprávkové chodníky, jazdu na segwayi a jazero s plážou.
  • Autobusy zdarma - v celej oblasti budete mať s kartou Sommercad dopravu zadarmo.
  • Vstup do jazerného rezortu Aich - užite si kúpanie pri jazere v Aich.

Výlety do okolia - ľadovec Dachstein, vodopády či UNESCO

Penzión sa nachádza na južnom svahu s nádherným výhľadom na Schladmingské Taury. Pobyt v tejto lokalite je tak ideálny pre všetkých milovníkov turistiky či cyklistiky - okolie ponúka nespočetné množstvo cyklotrás pre zdatných i menej zdatných cyklistov.

Rozhodne by ste nemali zabudnúť na návštevu mestečka Hallstatt, ktoré patrí do svetového dedičstva UNESCO.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Ľadovec Dachstein - výlet na tento ľadovec rozhodne stojí za to, navštíviť tu môžete napríklad ľadovú jaskyňu. Vydať sa na jeho vrchol môžete lanovkou a potom už si naplno užite dych vyrážajúceho výhľadu do okolia.

  • Vodopády Riesachfälle - užite si jedinečného výhľadu na ohromujúci vodopád a zároveň si doprajte trochu adrenalínu vďaka 50 m dlhému lanovému mostu, ktorý Vás prevedie priamo nad touto salvou vody.

Penzion Savisalo *** - STARÉ!

Penzion Savisalo *** - STARÉ!

Leiten 324 , Ramsau am Dachstein
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie