Vydajte sa do malebnej rakúskej dedinky Pruggern a obdivujte nedotknutú prírodu Álp. Ubytovanie v príjemne zariadených apartmánoch Barazzutti Vám zaistí skvelú dovolenku. Možnosť dokúpenia raňajok, večerí či polpenzie.
Vydajte sa do malebnej rakúskej dedinky Pruggern a obdivujte nedotknutú prírodu Álp. Ubytovanie v príjemne zariadených apartmánoch Barazzutti Vám zaistí skvelú dovolenku. Možnosť dokúpenia raňajok, večerí či polpenzie.

Ubytovanie v apartmánoch obklopených kúzelnou prírodou

Novo zrekonštruované apartmány Barazzutti nájdete v malebnej alpskej dedinke Pruggern. Je obklopená zelenými stráňami, kúzelnými údoliami a na prvý pohľad nezdolnými vrcholmi Álp.

Pobyt je vďaka ubytovaniu v priestornom apartmáne a bohatom vyžití v okolí vhodný pre rodiny a skupinky priateľov. V každom apartmáne nájdete dvojlôžkovú spálňu, obývaciu miestnosť s kuchynským kútom a ďalšie dve lôžka. K dispozícii je tiež prístelka pre jednu ďalšiu osobu a vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa, WC) a LCD TV/SAT.

Ľadovcové jaskyne i skalné termálne kúpele

Alpská oblasť nazývaná "Zelené srdce Rakúska" je ideálnym miestom pre výlety. V tejto oblasti sa nachádza veľké množstvo vodopádov, jaskýň a tiesňav.

V blízkosti sa nachádza i nespočetné množstno cyklistických trás. Požičovňu bicyklov nájdete v neďalekej obci Gröbming.

V cene ubytovania je karta Sommercard, s ktorou budete mať vstupy zdarma do mnohých zariadení v oblasti Schladming - Dachstein a plno ďalších oblastí. Pri týždennom pobyte je možné s kartou ušetriť až 122 EUR.

Neďaleko nájdete soľné doly v Hallstattu, Bad Hallein alebo Altauss. Obdivovať môžete i ľadovcové jaskyne Reiseneishöhle u mestečka Obertraun a jaskyne Eisriesenwelt u Werfen. Za návštevu stoja i krásne jazerá ako Obersee alebo Hüttensee.

Rozhodne by ste nemali zabudnúť na návštevu obľúbených termálnych kúpeľov v mestečku Bad Gastein s rozlohou 600 m², ktoré sú vybudované priamo v skalách. Milovníci pamiatok potom určite ocenia rakúske mestá plne architektonických skvostov ako Salzburg, Graz a ďalšie. Výlet do tohto starobylého centra Salzburgu znamená predovšetkým návštevu dlhoročných palácov, zámkov a záhrad.

  • Pevnosť Hohensalzburg
  • Zámok a záhrady Mirabell
  • Getreidegasse
  • Zámok Hellbrunn
Barazzutti

Barazzutti

Pruggern 52 , Pruggern
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie