Luxusné ubytovanie v rakúskych Alpách v Alpenhotel Marcius s nádherným výhľadom. V cene je all inclusive, vstup do wellness (bazén, sauna) a zľavová karta Nassfeld Plus Card. Okolie je skvelé pre cyklistiku a túry.
Luxusné ubytovanie v rakúskych Alpách v Alpenhotel Marcius s nádherným výhľadom. V cene je all inclusive, vstup do wellness (bazén, sauna) a zľavová karta Nassfeld Plus Card. Okolie je skvelé pre cyklistiku a túry.

Dovolenka v 3*** hoteli Marcius s nádherným výhľadom na prírodu

Hotel Alpenhotel Marcius*** je postavený v originálnom rakúskom dedinskom štýle a nachádza sa v Sonnleitn am Nassfeld v nadmorskej výške 1 400 m.n.m., teda budete mať krásný panoramatický výhľad široko ďaleko.

Hotel sa skladá z hlavnej budovy a vedľajších budov (cca 150 m) a je vybavený dvojlôžkovými izbami s prístelkami (min. 2 dospelí, max. 2 dospelí + 4 deti) a vlastným sociálnym zariadením (vlastná sprcha, WC, TV, rádio, kúrenie, fén.

V cene je tiež zahrnutá strava formou All-inclusive, takže sa môžete tešit na raňajky formou bufetu, obedy napr. polievky a šalát (12:00 - 13:00 hodín), poobedňajšiu kávu so zákuskom a bohaté večere (18:00 - 20:00 hodin) plné regionálnych a miestnych chutí. Po celú dobu pobytu máte všetky nealkoholické (čaj, káva, limonády) a alkoholické nápoje (rum, pivo, víno, whisky) zdarma (10:00 do 22:00 hod).

Hotel je tiež vybavený recepciou, vstupnou halou, barom, spoločenskou miestnosťou, reštauráciou, wellnes a fitness centrom a hotelovou terasou. Pre deti je tu aj detský kútik, miestnosť na hranie a poobede zmrzlina zdarma (od 15:00 - 16:00 hodín)

Zažite aktívnu dovolenku a objavte krásu Rakúských Alp

Hotel je ideálnym východiskovým bodom pre pešie túry do prekrásneho okolia. Medzi jedno z najnavštevovanejších stredísk patrí Nassfeld Hermagor, ležiaci na samom juhu Korutan, neďaleko Villachu a jazera Weissensee, priamo na hraniciach s Talianskom. Vďaka svojej polohe 1400 m.n.m má ideálnu polohu pre vysokohorskú turistiku a cykloturistiku.

Stredisko Nassfeld plné jazier a nádhernej prírody láka svojich návštevníkov k aktívne strávenému pobytu i k oddychu. Je vhodný ako pre rodiny s deťmi, tak pre športovných nadšencov. Ponúka 800 km značených cyklotrás, cez 1.000 km turistických trás, letnú sánkarskú dráhu, skalný labyrint a Vodnú letnú cestu. Vyskúšať môžete tiež canyoning, zlaňovanie alebo horské kolobežky.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Hrad Landskron - zrúcanina hradu z 16. storočia s opičím parkom a strážnou vežou plnou dravcov
  • Plavba loďou po rieke Drau - užite si jazdu loďkou po majestátnej rieke, ktorá sa romanticky vinie medzi údoliami.
  • Alpská záhrada Alpengarten Villacher Alpe - tieto alpské kvetinové záhrady nadchnú každého milovníka flóry. Okrem bežných rastliniek sa Vám naskytne pohľad i na vzácne druhy.
  • Výroba syru Tressdorfer Alm - zaujímá Vás, ako sa vyrába kvalitný alpský syr? Potom sa vyberte práve sem a ochutnajte niektoré z nich.
  • Korutanský zábavný park (27 km) - nachádza sa pri jazere Presseggersee a ponúka zábavu pre celú rodinu. Pri jazere je možné tiež kúpanie, ktoré si behom teplých letných dní určite užijete.

S Nassfeld Plus Card získate ešte viac výhod

S Nassfeld Plus Card obdržíte radu zliav a neobmedzenú ponuku dobrodružstva v celej oblasti. A na aké aktivity budete mať zľavy?

  • Na jazdu kabínovou lanovkou Millenium Express alebo sedačkovou lanovkou Gartenkofel.
  • Na vstup na kúpalisko Erlebnis-Freibad Gitschtal.
  • Na vstup na prírodné kúpalisko Pressegger See.
  • Na vstup do múzea Gailtaler Heimatmuseum.
  • Na dopravu vláčikom, miestnu dopravu v údolí či na vstup na mestskú pláž pri jazere Pressegger See.

A mnoho ďalších!

Alpenhotel Marcius *** (CK Nic než pryč)

Alpenhotel Marcius *** (CK Nic než pryč)

Sonnleitn 4 , Nassfeld
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie