Vydajte sa do krásnej prírody Álp a oddýchne si od každodenného zhonu. Ubytovanie v českom rodinnom penzióne Alpenrose neďaleko zjazdoviek s výbornou domácou polpenziou a pravou alpskou atmosférou+deti do 6 rokov zdarma.
Vydajte sa do krásnej prírody Álp a oddýchne si od každodenného zhonu. Ubytovanie v českom rodinnom penzióne Alpenrose neďaleko zjazdoviek s výbornou domácou polpenziou a pravou alpskou atmosférou+deti do 6 rokov zdarma.

Vaša dovolenka v najkrajšej časti Tirolska

Vydajte sa na rozprávkovú dovolenku do penzióna s rodinnou atmosférou Alpenrose, ktorý nájdete v malebnej rakúskej dedinke Erpfendorf. Užiť si môžete turistiku, bežky a samozrejme zjazdové lyžovanie.

Báť sa cudzích jazykov naozaj nemusíte. Penzión patrí českým majiteľom, obslúži vás česky hovoriaci personál a v rodinnej reštaurácii si môžete dopriať príjemne vychladený Pilsner.

Ubytovanie ponúka penzión v štýlovo zariadených izbách. Tie majú k dispozícii vlastné sociálne zariadenie a tiež balkón, ktorý oceníte predovšetkým počas pekných slnečných dní.

Vybrať ten najelpší čas pre svoju dovolenku môžete z týchto termínov:

SEZÓNA A:

  • 8.3. - 30.4.2016

SEZÓNA B:

  • 7.2. - 7.3.2016

V penzióne je hosťom k dispozícii aj príjemne zariadená reštaurácia spolu s barom. Tam si môžete užiť skvelé jedlo všetkého druhu - pochutnáte si ako na českých, tak aj tirolských a medzinárodných dobrotách. Ak chcete na dovolenku vyraziť s partiou priateľov či celou rodinou, vo voľnom čase môžete využiť tiež spoločenskú miestnosť priamo v penzióne.

Rakúske Alpy - lyžovanie pre celú rodinu len kúsok od penzióna

Na dovolenku si so sebou určite nezabudnite pribaliť lyže, alebo aspoň bežky. Zimná sezóna v Rakúsku začína už v jesenných mesiacoch, vydať sa môžete do niekoľkých blízkych lyžiarskych stredísk:

  • Kitzbühel je jedno z najznámejších a najluxusnejších stredísk zimných športov v Rakúsku, hovorí sa mu 'Monte Carlo Álp'. Ponúka až 530 km zjazdoviek najrôznejších úrovní (nachádza sa iba 12 km od penzióna).
  • Ak dávate prednosť menšiemu lyžiarskemu areálu rodinného typu, vyrazte za športom do Steinplatte (6 km od penzióna), ktorý ponúka až 50 km upravených zjazdoviek.
  • Určite neoľutujete, ak sa vydáte zalyžovať do St. Johann. Areál ponúka až 60 km zjazdoviek a nachádza sa len 7 km od penzióna.

Info: Ski bus máte ZDARMA a stojí 50 m od hotela.

Ak máte radi skôr bežky, vydajte sa spoznať horské scenérie vďaka 39 km upravených trás, ktoré sa nachádzajú v nádhernom údolí okolo Kitzbühelu.

Raj pre nadšených turistov kúsok od strediska Kitzbühel

Lokalita kitzbühelských Álp láka cestovateľov nielen kvôli svojim prírodným krásam, ale tiež kvôli množstvu aktivít, ktoré sa tu dajú podniknúť. Penzión sa navyše nachádza kúsok od známeho športového a turistického strediska Kiztbühel so slávnym horským vrcholom Hahnenkamm, nudiť sa tu teda rozhodne nebudete.

Gasthof Alpenrose

Gasthof Alpenrose

Salzburger Str. 34 , Erpfendorf
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Prosím doplnte IČ: Prosímdoplnte


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie