Zažite all inclusive dovolenku v hoteli Landgut Bergland-Hof, vydajte sa na túry po Dreisessele a objavujte Nordic Walking trasy. V cene bohatá strava, bazény, sauny a Kneippov chodník. Až dve deti do 14,9 rokov zdarma.
Zažite all inclusive dovolenku v hoteli Landgut Bergland-Hof, vydajte sa na túry po Dreisessele a objavujte Nordic Walking trasy. V cene bohatá strava, bazény, sauny a Kneippov chodník. Až dve deti do 14,9 rokov zdarma.

Ideálna dovolenka v útulnom rodinnom penzióne

Hotel Landgut Bergland-Hof sa nachádza uprostred Bavorského lesa v nadmorskej výške 800 m n. m., cca 500 m od centra mesta Neureichenau. Kapacita hotela je celkom 40 izieb, v ponuke sú pre vás dva druhy izieb:

Dvojlôžková izba s prístelkou (cca 20-22 m², min. 2 dospelí/max. 2 dospelí a 1 dieťa): manželská posteľ, prístelka formou pevného lôžka, sprcha alebo vaňa/WC, fén, SAT-TV, rádio , niektoré izby majú balkón.

Dvojlôžková izba s 2 prístelkami (cca 28 m², min. 2 dospelí/max. 2 dospelí a 2 deti): manželská posteľ, rozkladacia pohovka, sprcha alebo vaňa/WC, fén, SAT-TV, rádio, niektoré izby majú balkón.

Hotel Landgut Bergland-Hof disponuje vstupnou halou s recepciou, jedálenskou sálou, reštauráciou s panoramatickým výhľadom a hotelovým barom. Pre deti je tu detské ihrisko.

Zohrejte svoje unavené svaly vo wellness

Po celodenných túrach sa zregenerujte vo wellness a nechajte vydýchnuť svoje unavené svalstvo.

Wellness funguje denne od 16:00 do 20:00 hodín a zahŕňa fínsku saunu, saunu s bylinkami, infračervenú kabínu, relaxačnú miestnosť, masážne sprchy a Kneippov chodník.

Zaplávať si potom môžete vo vnútornom bazéne o rozlohe 32 m². Ten je v prevádzke denne od 7:00 do 20:00 hodín, takže na vodné radovánky budete mať vždy dostatok času. Vonkajší bazén je otvorený podľa počasia.

Pobyt ultra all inclusive

Na tejto dovolenke môžete všetky starosti hodiť za hlavu, o stravu a pitie budete totiž mať na 100% postarané. All inclusive pobyt zahŕňa:

  • Raňajky formou bufetu (od 8:00 do 10:00 hodín).
  • Každý pondelok neskoré bavorské raňajky s klobásou, pečivom a pivom (od 10:30 do 12:00 hodín).
  • Obed vo forme snacku s 3 druhmi šalátu, kávou a čajom (od 12:00 do 13:00 hodín).
  • Popoludňajší olovrant od 15.00 do 16.00 hodín (káva, čaj, mlieko, kakao, pečivo, zmrzlina pre deti).
  • Večeru formou bufetu s výberom z 3 hlavných chodov, predjedlom, polievkou a dezertom (od 18:00 do 20:30 hodín).
  • Po celý deň od 10:00 do 24:00 hodín nápoje (pivo, stolové víno, nealkoholické nápoje ako limonády, coca cola a i.).
  • Denne od 18:00 do 24:00 hodín alkoholické nápoje (gin, vodka, rum, prosecco, kvasnicové pivo).

Na výlet do Pasova

V tesnej blízkosti hotela sa nachádza jedna z troch trás Nordic Walking. Trasy sa líšia čo do obtiažnosti a dĺžky, ktorá sa pohybuje od 7 do približne 10 km.   Oblasť hory Dreisessel (Třístoličníka) priamo nabáda k objavovaniu. Urobte si napríklad prechádzku k nádrži v Riedelsbachu, ktorá je v lete ideálne na kúpanie a rybárčenie.

Na výlet vyrazte do mesta Passau, kam to budete mať približne 43 km. Vydajte sa na plavbu loďou po Dunaji, ostatne Passau je známy ako "brána do Čierneho More".

Odporúčame tiež návštevu úchvatného Múzeá skla, ktoré je domovom rôznych sklenených exponátov z obdobia baroka, rokoka, empíru, biedermeieru ad.

Ďalej navštívte napríklad jazero Plöcksteiner See (22 km), rozhľadňu Hriadeľ alebo skanzen Finsterau (cca 45 km).

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Lackenhäuser 34 , Neureichenau
Nemecko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná